• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Skordalia

Skordalia is een gerecht uit Griekenland, een ultraromige soort dip van aardappelpuree, vol knoflook en olijfolie. Verslavend lekker, je blijft ervan ... lees verder...

Courgetterolletjes ham/kaas

Eindelijk vond ik een bomenman, een echte. Mijn Franse oprijlaan telt zeventien esdoorns en die waren erg volumineus geworden, met als gevolg wel erg ... lees verder...

20 JAAR KOKEN MET KARIN

Hoezee. Vandaag precies 20 jaar geleden heb ik mijn kantoorbaan opgezegd om mijn kookimperium ‘Koken met Karin’ te starten. Ik was in april 2005 al ... lees verder...

Recente berichten

Aardbeienijs zonder ijsmachine

De gemiddelde supermarktbezoeker weet niet beter dan dat er twee soorten aardbeien zijn: Spaanse en Hollandse. De eerste zijn inferieure grote, wittige bonken, de tweede zijn ‘uit de volle grond’ en te prefereren. Over rassen wordt nooit gesproken. Nu ja, hooguit in het vroege voorjaar, als elke ... lees verder...

Paprika’s met zwarte rijst

Bonk. Bonk. Bonk. Het is zes uur ’s ochtends en ik zit rechtop in bed. Er beukt iets heel hard tegen het keukenraam van mijn Franse buitenhuis. O ja, daar zijn ze weer, de kraaien. Elk jaar in het late voorjaar, begin van de zomer, is het raak. Dan hebben ze een nest vlakbij in de bomen en denken ... lees verder...

Orzotto met raapsteeltjes

Laten we wel wezen, een recept is slechts een handzame instructie op papier. De smaak van het uiteindelijke gerecht hangt af van de handigheid van de kok, maar vooral ook van de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten. Dat geldt in hoge mate voor specerijen. Jazeker, je kunt al voor een habbekrats ... lees verder...

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en lekkerder dan de andere. Sindsdien droom ik van mijn eigen rabarbertuin. Alleen wilde het tot nu toe niet zo lukken in mijn eigen Franse lusthof. ... lees verder...

Citroenlimonadesiroop

Een kookboek maken, daar gaat een hoop tijd in zitten. Alles begint natuurlijk met recepten, maar die sprokkel ik niet in één keer bij elkaar, daar doe ik jaren over. Na een aantal boeken met vooral recepten voor het avondeten bleek ik zo langzamerhand een stuwmeer te hebben verzameld aan zoete ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Pagina 2
  • Pagina 3
  • Pagina 4
  • Pagina 5
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 572
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN