Recente berichten

Caprese met sardientjes
Netflix had ik afgezworen, maar toen kreeg ik een gratis abonnement via mijn telefoonprovider, en dan zegt een mens natuurlijk geen nee, en nu heb ik zowaar een heuse serietip: ‘The Residence’. Een moordmysterie in het Witte Huis, en nee, het slachtoffer is nu eens níet de president. Terstond wordt ... lees verder...

Ingemaakte courgette
De mussen vallen van het dak, maar Nadia Zerouali (tv-kok, kookboekenauteur en ondernemer) serveert binnen in haar Couscousbar in Amsterdam-Oost een kopje harirasoep. Da’s volgens haar juist goed tegen de hitte. Maar eigenlijk ben ik gekomen voor een Broodje Natuurlijk. Het gaat om het concept, legt ... lees verder...

Groene groente met tuinkers
‘Ik ben toch geen konijn!’ Je hoort het ouderwets carnivore types nog wel eens sputteren als ze een groene salade krijgen voorgeschoteld. In Frankrijk niet hoor. Daar is de salade verte nog immer een gewaardeerd onderdeel van de maaltijd. Bij de kaas of als aparte gang. Amerikanen die uit vetvrees ... lees verder...

Tomaten met tahin
De logés in ons Normandische buitenhuis konden hun oren niet geloven, hadden we geen BBQ? Geen Weber? Geen Big Green Egg? Maar in de zomer is er toch niets heerlijker dan een beetje buiten klooien boven een houtskoolvuurtje? Hadden we dan zelfs geen gasberbecue? Neuh. Nou ja, we hebben wel een ... lees verder...

Courgette met zeekraal
Vaak staat bij recepten - ik maak me er zelf ook schuldig aan - ‘Serveer met een frisse salade’. Maar wat is dat? Een berg groene blaadjes met een klodder slasaus uit een flesje? Nee natuurlijk, het leuke van salades is nu juist dat je er alle kanten mee op kunt. Want eigenlijk kun je alles wat je – ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Pagina 2
- Pagina 3
- Pagina 4
- Pagina 5
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


