Recente berichten

Steak tartare van hert
Wat een fijn luxeprobleem: dat je een pakketje hertenbiefstuk uit de Oostvaardersplassen krijgt en daar wel drie dagen van kunt eten. Maar wat? Na dat traditionele bakken met een stampppotje en op een tarte tatin, maakte ik er ook nog steak tartare mee. En dat recept is doodsimpel: gewoon alle ... lees verder...

Hertenbiefstuk op tarte tatin
Wat doe je als je nog hertenbiefstuk én pastinaak overhebt van dat stamppotje van gisteren? Dan fabriek je gewoon nog iets anders ermee. Zoals deze mini-tarte tatin, maar dan niet met appel maar met pastinaak. Ik gebruik er van die terracotta lage wijde ovenschaaltjes voor van Ø 12 cm waar de ... lees verder...

Hertenbiefstuk met stamppot
Ik maakte een heerlijk recept van pastinaakspruitjesstamppot met hertenbiefstuk uit de Oostvaardersplassen dat ik graag wil delen. maar kunnen we afspreken dat u nu niet allemaal meteen in de gordijnen klimt? Iedereen herinnert zich de beelden van kwijnende grote grazers en geëmotioneerde ... lees verder...

Kronenhalle Zürich
Op horecagebied hou ik enorm van vergane glorie. Pardon, van oude glorie die helemaal niet vergaan is, maar die juist gekoesterd wordt. En dus niet verkwanseld à la het American Hotel in Amsterdam dat wordt omgebouwd tot Hard Rock hotel, waarbij Jugendstil straks noodgedwongen hand in hand gaan met ... lees verder...

Rösti met spiegelei
Tien dagen zat ik laatst in Zwitserland, maar sneeuw, ho maar. Van voorgaande jaren herinnerde ik me dat je dan gewoon iets hoger de berg op moest, en voilà, ineens alles wit. Maar dit keer niet. Althans, niet toen ik er was. Daar zit je dan. Met oppashond, ook dat nog. We hadden woningruil gedaan ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 98
- Pagina 99
- Pagina 100
- Pagina 101
- Pagina 102
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


