Recente berichten

Japanse tempura
Nog één laatste keertje vertoeven we in deze serie in Japan. Met pijn in het hart, want de Japanse keuken is zo rijk en veelzijdig, daar zou ik makkelijk een jaar over kunnen volschrijven. ‘Veel sushi zeker?’ kreeg ik steevast als reactie na mijn reis. Welnee, die heb ik in een maand tijd hooguit ... lees verder...

2x reisboekentip Japan
Mensen die alleen op basis van plaatjes op instagram op reis gaan, het is een trend, las ik deze week ergens in een krant. Ik kan me er niks bij voorstellen. Met z’n allen naar precies dezelfde hippe baristabarretjes om daar vervolgens met z’n allen precies even fotogeniek aan de latte macchiato te ... lees verder...

Onigiri
Zittend op een bankje zat ik te hannesen met de plastic verpakking van mijn favoriete lunchsnack toen een Japans meisje lachend ingreep. Dat deed ik helemaal verkeerd. Al op dag één van mijn maand door Japan begon mijn onigiri-verslaving. Onigiri zijn driehoekige rijstballen omhuld door knapperig ... lees verder...

Anti-stresstips voor kerst
Laat je niet gek maken! Niemand verwacht dat je ineens moeilijk gaat doen met kreeften en truffels. Als je het snelle-pastatype bent, moet je jezelf niet gaan verzuipen in een achttien-gangen-diner. Ben je niet zo'n keukenprins(es)? Kies dan liever voor een paar lekkere gerechten waar je goed in ... lees verder...

Yakitori
Het Shinjuku-station in Tokio heeft tweehonderd uitgangen waar zich elke dag weer miljoenen reizigers doorheen spoeden. Maar pal om de hoek, onder het spoortunneltje door, beland je ineens in een compleet andere wereld die ‘Omoide Yokocho’ heet. Een paar ouderwetse straatjes die op wonderbaarlijke ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 126
- Pagina 127
- Pagina 128
- Pagina 129
- Pagina 130
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »