Recente berichten

3x groentekookboek
Als je helemaal opgeslokt wordt door het maakproces van je eigen nieuwe groentekookboek, dan zou je bijna vergeten dat er ook nog hele leuke ándere groentekookboeken zijn. Recentelijk zijn er drie verschenen, die ik warm kan aanbevelen: Groente!, Leafs en Oogst. Alle drie met een compacte titel, ... lees verder...

Pasta met pesto-tomatensaus
Dit pakje staat al zo lang op mijn to-dolijst, dat Honig de vormgeving intussen al twee keer heeft veranderd. Alleen zo te zien niet de samenstelling, die is nog ouderwets-vertrouwd met het beruchte trio smaakversterkers E621-E627-E631. Uit een pakje: Honig Basis voor pesto tomatensaus Tarwebloem, ... lees verder...

Kookboek af!
Mijn nieuwe kookboek mag naar de drukker! Altijd weer een mijlpaal, in een proces dat sowieso bestaat uit louter hoogtepunten. Tenminste, als je zoals ik dol bent op kookboeken maken. Dit is alweer mijn twaalfde, en het wordt er alleen maar leuker op. Van het oeverloze fantaseren en verzinnen en ... lees verder...

Kipfilet Toscana
Het is een praktisch leesboek en geen kookboek, dat Zin en onzin in de supermarkt waar ik gisteren over schreef, maar er staat wel één recept in. Van Kipfilet Toscana. Dat gerecht heb ik zes jaar geleden zelf al eens getackeld (en is intussen in een boek beland) maar dit is de versie à la Loethe ... lees verder...

Zin en onzin in de supermarkt
“Ik heb ooit Bertolli’s Kipfilet Toscana gemaakt. De ingrediëntenlijst, langer dan menig sint-verlanglijstje, had me moeten waarschuwen. Plus het feit dat het blok ‘tomatensaus’ maar 10% tomaat bevatte en de balsamicodressing een poedertje was, dat ik met water moest mengen. Want allemachtig, wat ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 139
- Pagina 140
- Pagina 141
- Pagina 142
- Pagina 143
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »