Recente berichten

Gourmand Cookbook Awards: nep of echt?
Afgelopen weekend werden in China de Gourmand World Cookbook Awards uitgereikt. U kent ze toch wel, de Oscars van de kookboeken? Dolgelukkig was ik tien jaar geleden, toen ik na verschijning van mijn debuutkookboek Koken met Karin ineens mail uit Madrid kreeg van ene meneer Edouard Cointreau. ... lees verder...

The Hundred-Foot Journey
Je kent dat wel, een avondje thuis op de bank en niks op tv. Na een week met (echt waar) 1 opera, 2 toneelstukken en 1 bioscoopfilm wilde ik vooral even niet de deur uit. Maar gelukkig is er Netflix. En die goochemerds suggereerden allemaal eetfilms. Naast de serieuze serie Chef’s Table, met ... lees verder...

Roze lange vingers (uit Reims)
Vaste prik op de terugweg vanuit Frankrijk: boodschappen doen in de hypermarché. Ik maak niet eens meer een lijstje want ik weet blindelings wat ik wil hebben. (O ja, hier staat een groter lijstje van Franse culi-souvenirs). Kleine zure cornichonnetjes, mooie blikjes vis en bonen, megapotten ... lees verder...

Bamischijven
Vorige week vond ik in de koelkast ineens een noedelsalade terug van de fotoshoot voor mijn nieuwe kookboek, waar ik gisteren over schreef. Om onduidelijke redenen was die kennelijk niet op tafel beland met de eetgrage buren. Daar heb ik toen maar bamischijven van gemaakt. Niet dat ik die ... lees verder...

Voortgang nieuw kookboek
De afgelopen weken waren een slagveld in mijn keuken. Er moesten namelijk zo’n 200 gerechten op de foto voor mijn nieuwe kookboek Slim zónder pakjes & zakjes. Omdat het intussen mijn twaalfde is, word ik er steeds handiger in, maar het blijft een logistieke operatie waarbij Waterloo verbleekt. ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 147
- Pagina 148
- Pagina 149
- Pagina 150
- Pagina 151
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


