Recente berichten

Donal Skehan kookboek Vers
Wij noemden hem thuis 'the Donal', maar dat doen we maar niet meer... De Ier Donal Skehan is een nieuwe ster aan het culinaire firmament. Die wil je wel in je keuken hebben hoor. Laatst heb ik hem ontmoet en met hem geluncht toen hij twee dagen in Nederland was voor de lancering van zijn eerste in ... lees verder...

Spaanse mosselen
De pakjes en zakjes blijven even in de kast; ik doe in de krant een maandje schelpdieren. Het najaar is immers hét verkneukelseizoen voor schelpenliefhebbers, en daar reken ik mezelf zeker toe. Maar hallo jongens, ik ben toch niet de enige? Je zou bijna denken van wel. Neem nou mosselen. We eten in ... lees verder...

De Grote Kleyn
Dit is geen recensie, ik waarschuw maar vast. Als meelezer heb ik namelijk op zeer bescheiden wijze meegewerkt aan De Grote Kleyn, dus hoe kan ik in hemelsnaam een objectief verslag schrijven van dit Magnum Opus van mijn dierbare collega Onno Kleyn? Nee, dit wordt een hoogst subjectief stukje. ... lees verder...

Champignonsaus zonder pakje
Het zijn de kleine dingen die het doen. Maar vaker zijn wij het die de kleine dingen níet doen. Neem sausjes. Beetje vet, beetje vocht, beetje bloem en klaar is Kees. Kleine moeite, groot effect. En toch zit menigeen met de handen in het haar. Zoals lezeres Sandra die schreef “Ik gebruik helemaal ... lees verder...

Blog & site samen
Valt je iets op? Ja toch zeker?! Deze website heeft een complete metamorfose ondergaan. Elf jaar lang had ik een aparte website met recepten (kokenmetkarin.nl) en een apart blog met artikelen en ook recepten (koken.blogo.nl). Tja, dat was nu eenmaal ooit zo gelopen, vervolgens tot grote hoogte ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 157
- Pagina 158
- Pagina 159
- Pagina 160
- Pagina 161
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »