Recente berichten

Restaurant In ‘t Vierde Baarsje
Een avond in een tijdcapsule, dat is het. Terug gekatapulteerd in de jaren 70. Restaurant In ’t Vierde Baarsje zit al 41 jaar onopvallend verscholen langs een doorgaand stukje weg, vlak bij het Amsterdamse Surinameplein. Hoe we erop kwamen, weet ik niet meer, maar met vrienden spraken we af om er ... lees verder...

Kliekjesrecept: groene omelet
Als thuiswerker lunch ik steevast in eigen kantine. Dat heeft legio voordelen, maar ook wel eens nadelen. Zo moet je bijvoorbeeld altijd zelf je lunch verzinnen, er is geen bedrijfsrestaurantmedewerker die dat voor je doet. Ook nooit verrassingen of weekly specials dus. Maar altijd maar weer die ... lees verder...

Flower sprouts, wat doe je ermee?
Nou ja zeg, wat een snoezige dingetjes! En het is gewoon groente! Flower sprouts zijn een kruising tussen spruitjes en boerenkool, wat neerkomt op gezellig rommelige frutselspruitjes, meer paars dan groen. Je gooit ze in een pan water en ze zijn in twee minuten klaar. Niks geen schoonmaken, ... lees verder...

Driebonensalade met oosterse dressing
Alle goeie dingen bestaan in drieën. Aardappelen-groente-vlees. De drie gratiën. De drie musketiers. Het cocktailtrio. K3. 3D. Charlie’s Angels. De drie biggetjes. De drie aapjes van horen, zien en zwijgen. Kwik, Kwek en Kwak. En dan vergeet ik nog bijna de Vader, de Zoon en de heilige Geest. ... lees verder...

Documentaireserie Cooked van Michael Pollan
Koken? Dat besteden we liever uit, tot grote vreugde van de voedingsmiddelenindustrie die listig onze keukens is binnengeslopen. ‘Hoe hebben we het zo ver laten komen? Dit is belangrijker dan mensen zich realiseren.’ Aan het woord is de Amerikaanse schrijver/journalist Michael Pollan die er in 2013 ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 175
- Pagina 176
- Pagina 177
- Pagina 178
- Pagina 179
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


