Recente berichten

Kookboekenweek 2023
Het is weer kookboekenweek! Toegegeven, het fenomeen is niet zo wijdverbreid populair als de ‘gewone’ Boekenweek (in het voorjaar) of de Kinderboekenweek (rond de herfstvakantie). Zoals wel vaker duurt hij trouwens geen week, maar wel tien dagen, vanaf vandaag tot en met 12 november. Het leeft ... lees verder...

Franse appeltaart
Tarte aux pommes, dat is appeltaart op z’n Frans: een grote, platte taart bestaande uit een fraai mozaiek van sierlijke dunne appelpartjes, geparkeerd op een smeuïg laagje appelmoes. Gegarandeerd oh’s en ah’s! Elke dag komt de Franse buurvrouw langs. Er gebeurt helemaal nooit iets in mijn ... lees verder...

Pasta met citroen
Het viel eerlijk gezegd een beetje tegen. Maanden had ik me erop verheugd, al in oktober had ik vier losse knoflooktenen geplant bij mijn huis in Normandië. In de zomer, als het loof geel en slap ging hangen, zou ik complete bollen kunnen oogsten. Alleen ging mijn loof helemaal niet hangen; het ... lees verder...

Sperziebonen uit de oven
Onlangs verscheen mijn twintigste kookboek, Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes, het kan niemand ontgaan zijn, waarvoor ik mijn eigen Uitgeverij Rood heb opgericht. Maar mijn moeder wees me erop dat dit eigenlijk al nummer 21 is, want mijn allereerste kookboek schreef ik namelijk al op mijn ... lees verder...

Wijn van Kleyn
Ga nooit op wijnpersreis. Je kunt veel beter dit boek over wijn lezen, Wijn van Kleyn. Daar steek je een hoop van op maar vooral: het is sappig leesvoer, al dan niet met een glas erbij. Als culinair journalist ben ik door de jaren heen menigmaal met een clubje collega’s op culinaire persreis ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 16
- Pagina 17
- Pagina 18
- Pagina 19
- Pagina 20
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »