Recente berichten

Eten! van Sylvia Witteman
Het is kookboekenweek, dus tijd voor nieuwe kookboeken. Maar de meest prangende hamvraag is natuurlijk: wie kóókt er eigenlijk nog tegenwoordig? Afhaalbrommertjes zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld, de supermarkt staat vol pakjes en zakjes en de jeugd van tegenwoordig krijgt niks meer ... lees verder...

Kookboekenweek 2023
Het is weer kookboekenweek! Toegegeven, het fenomeen is niet zo wijdverbreid populair als de ‘gewone’ Boekenweek (in het voorjaar) of de Kinderboekenweek (rond de herfstvakantie). Zoals wel vaker duurt hij trouwens geen week, maar wel tien dagen, vanaf vandaag tot en met 12 november. Het leeft ... lees verder...

Franse appeltaart
Tarte aux pommes, dat is appeltaart op z’n Frans: een grote, platte taart bestaande uit een fraai mozaiek van sierlijke dunne appelpartjes, geparkeerd op een smeuïg laagje appelmoes. Gegarandeerd oh’s en ah’s! Elke dag komt de Franse buurvrouw langs. Er gebeurt helemaal nooit iets in mijn ... lees verder...

Pasta met citroen
Het viel eerlijk gezegd een beetje tegen. Maanden had ik me erop verheugd, al in oktober had ik vier losse knoflooktenen geplant bij mijn huis in Normandië. In de zomer, als het loof geel en slap ging hangen, zou ik complete bollen kunnen oogsten. Alleen ging mijn loof helemaal niet hangen; het ... lees verder...

Sperziebonen uit de oven
Onlangs verscheen mijn twintigste kookboek, Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes, het kan niemand ontgaan zijn, waarvoor ik mijn eigen Uitgeverij Rood heb opgericht. Maar mijn moeder wees me erop dat dit eigenlijk al nummer 21 is, want mijn allereerste kookboek schreef ik namelijk al op mijn ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 19
- Pagina 20
- Pagina 21
- Pagina 22
- Pagina 23
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 568
- Ga naar Volgende pagina »