Recente berichten
Tuc zelf bakken
Op de terugweg van mijn interview voor Trouw met Michael Moss over zijn boek Zout, suiker, vet rende ik nog even de supermarkt in. Daar stuitte ik op een meisje in banaangeel trainingspak met een dienblad vol Tuc. Tucjes! Toeval bestaat niet: hét voorbeeld van zout, suiker en vet tezamen in een ... lees verder...
Boek Zout, suiker, vet
Een onverwachts razend-interessant boek, dat Zout suiker vet. Zeker voor wie de zoveelste litanie verwacht tegen de voedingsindustrie die boos en kwaadaardig is en ons allemaal te dik heeft gemaakt. Ja ja. En dan ook nog die ondertitel ‘Hoe de voedselindustrie ons in zijn greep houdt’, wat volgens ... lees verder...
Wortels met kruidkoek
Op zoek naar een recept uit het boek Echt Eten waar ik het gisteren over had stuitte ik op veel aanlokkelijke dingen, maar het seizoen en andere praktische bezwaren (hoe kom ik in aan rozenbottels?) deden een hoop gerechten afvallen. Dan maar iets met wortelen, altijd goed. De gestoofde wortels met ... lees verder...
Kookboek Echt Eten van Jonathan Karpathios
Groenten zijn hip, groenten zijn hot, groenten zijn happening. ‘Groentekok’ Jonathan Karpathios bracht net een kookboek uit, Echt Eten. Hij hanteert in zijn restaurant Vork & Mes, in het toch niet als bijster trendy bekend staande Hoofddorp, het 80/20 principe: zijn maaltijden bestaan uit 80% ... lees verder...
Doe mee met de Antipakjesavondmatinee (editie twee)
Op veler verzoek komt er in 2013 een tweede editie van de Antipakjesavondmatinee! Even uitleggen wat het ook alweer is? Niets ten nadele van Sinterklaas en zijn pakjesavond, integendeel, maar het lijkt wel of het in Nederland elke avond pakjesavond is, iedereen kookt maar met pakjes (en zakjes). ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 232
- Pagina 233
- Pagina 234
- Pagina 235
- Pagina 236
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 555
- Ga naar Volgende pagina »