Recente berichten

Koken op de camping: rijstsalade
Rijstsalade, altijd goed. Rijst lust iedereen, het ziet er gezellig gespikkeld uit en al je ouwe rotzooi kan erdoor. Dit recept kreeg ik toegestuurd van Joep Zijp, die het weer heeft van een klein Italiaans omaatje, de moeder van vrienden van zijn ouders (‘oncle Roland en tante Mami Pléau’), die ... lees verder...

Bart van Loo – Als kok in Frankrijk
Bart van Loo, die naam zei me niks. Tot ik zijn foto op de achterflap zag van het boek Als kok in Frankrijk. Wacht even, is dat niet die rappe Vlaming die bij De Wereld Draait door over Franse chansons praat? En die mijn hart gestolen heeft omdat hij mijn favoriete studententijdhit ('Marcia Baila' ... lees verder...

Formosa Beauté Académique
Wat is dit nu weer? Het is de naam van een bijzondere thee. Al moet ik erbij zeggen dat de Formosa Beauté Académique ook nog een andere naam heet, Oriental Beauty. Ook hiervan kreeg ik een proefzakje opgestuurd door Betjeman & Barton. Die noemen het een van de mooiste blauwe theesoorten uit ... lees verder...

Earl Grey Primeur van Betjeman & Barton
Thee-ologen willen nog wel eens hun neus ophalen voor zwarte thee-thee-met-een-smaakje. Nee, pure groene thee moet je hebben, liefst op dinsdagmorgen in de oneven weken vóór het ochtendgloren geplukt door mevrouw Chang in een zuid-Chinees bergdorpje. Of oolong thee, van de rechterberghelling van de ... lees verder...

Koken op de camping: couscous
Koken met Karin wijdt zich deze zomer aan het koken op de camping. Vandaag aflevering 3. De lol van het kamperen, als ik het goed begrepen heb, schuilt in het creatief omspringen met de onvermijdelijke beperkingen. Nu, daar kan ik als geroutineerd vakantiehuizenhuurder in meegaan. De mooiste ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 263
- Pagina 264
- Pagina 265
- Pagina 266
- Pagina 267
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


