Recente berichten

Restaurant Samsha in Valencia
Vlak buiten het centrum van Valencia, in de Aragón-wijk vol barretjes, ligt restaurant Samsha, naar eigen zeggen gespecialiseerd in de creatieve keuken. Ik was er tijdens de restaurantweek. Chefkok Víctor Rodrigo is pas 31 jaar, maar heeft al een zeer eigen stijl. Hij mag zijn gasten graag ... lees verder...

Heel Holland Bakt
Aha. We kunnen het dus wél in Nederland, een bezienswaardig kookprogramma maken! Heel Holland Bakt (ik schreef er al eerder over), ik merk dat ik er zelfs voor thuis blijf. En ik ben hard-to-please hoor. Wat ik tot nu toe op de vaderlandse buis heb zien voorbij komen onder de noemer ‘kookprogramma’ ... lees verder...

Restaurantweek in Valencia: Vertical
In Nederland lijkt het fenomeen restaurantweek een beetje aan zijn eigen succes ten onder te gaan, met naast de gewone ook de Franse, de pure, de vegetarische tot en met de talloze lokale versies. Maar in Valencia is het nog een vrij recent fenomeen. Cuina Oberta, heet de restaurantweek in het ... lees verder...

Chimichurri
Soms bekruipt mij de vrees dat er een onoverbrugbare kloof is tussen mij en mijn lezers. Het meest frappante voorbeeld is Beef chimichurri. Al sinds de commercial met Geer en Goor heb ik een aversie tegen dit pakje, maar hele hordes zijn er kennelijk dol op want week in, week uit krijg ik verzoekjes ... lees verder...

Käsnudeln
Zeg je Karinthië, dan zeg je Käsnudeln. Kaasnoedels. Niet te verwarren met Knödel, die melige bonken waar ze in de rest van Oostenrijk om volstrekt onduidelijke redenen zo dol op zijn. Käsnudeln zijn meer als smeuïge ravioli, maar dan buitensporig groot en decoratief dichtgefrutseld, denk aan een ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 266
- Pagina 267
- Pagina 268
- Pagina 269
- Pagina 270
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


