Recente berichten

Cursus kookboek schrijven (deel 7: styling)
De eetbare boodschappen waar ik het over had in de vorige aflevering van deze snelkookcursus kookboek schrijven zijn overigens maar de helft van het insla-traject voor een fotoshoot. Voor elk gefotografeerde gerecht heb je namelijk een pan, schaal of bord nodig. In mijn geval moesten er zo’n 50 ... lees verder...

Otima 10 port
Eigenlijk schrijf ik niet over drank. Ik heb mijn handen al vol aan eten. Bovendien valt er temidden van al die excellente wijnschrijfcollega’s geen eer aan te behalen. Nee hoor, laat mij maar gewoon eetschrijfster blijven, drank bewaar ik wel voor het opdrinken. Dat probeer ik zo vaak mogelijk in ... lees verder...

Amsterdamse rabarberweek en Rabarcello
Kijk, je kunt natuurlijk je nieuwe rabarberdrankje promoten met een persbijeenkomst, maar de jongens van Mister Kitchen denken groot. Die willen graag heel Nederland überhaupt aan de rabarber krijgen, dus organiseren ze ’s lands eerste Raberberweek, pardon, de Amsterdam Rhubarb Week, die trouwens ... lees verder...

Cursus kookboek schrijven (deel 6: boodschappen)
Wat doet de kookboekauteur wanneer alle recepten klaar zijn, alle schema’s gereed en zowaar kloppend blijken en het manuscript is ingeleverd teneinde door andere mensen kunstig te worden nageplozen? Gaat die nijvere kookboekenauteur dan uitpuffen en in een hangmat liggen met een cocktailtje? Neen. ... lees verder...

Cursus kookboek schrijven (deel 5: manuscript)
“Een onvoltooid manuscript op je tafel hebben brengt een verschrikkelijke spanning met zich mee. Je drijft in een storm, zonder hulp. Je schrijft nog elke dag, verandert kleinigheden aan de tekst. Je moet doorgaan, je bent aan het watertrappen, je weet dat je je moet redden, en je weet ook dat je ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 270
- Pagina 271
- Pagina 272
- Pagina 273
- Pagina 274
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »