Recente berichten

Tweecomponentensoep
Wat doe je rond etenstijd als het wegens frisse tegenzin niet is gelukt om boodschappen te doen? Dan wordt het restjesavond op basis wat er nog rondslingert in de koelkast. Dat bleek niet veel. Een kommetje doperwtensoep, een slappe pastinaak, een half bakje champignons en twee mottige lente-uien. ... lees verder...

Bounty’s
Terugkijkend kunnen we wel stellen dat ik mijn bul gehaald heb dankzij een tropische verrassing in melkchocolade. Vooral in tentamenperiodes, in de weken dat er druk gestudeerd diende te worden in de bibliotheek, had ik mijzelf wijsgemaakt dat ik recht had op een dagelijkse Bounty ter verhoging van ... lees verder...

Appelkaneelvla
Ik zei het gisteren al, in het boek Gewoon koken zonder e-nummers komen niet zo veel maaltijdrecepten voor. Dus viel de keuze al snel op iets zoets. Appelkaneelvla. Nog nooit gemaakt! En waarom ook eigenlijk niet? De kinderen van auteur Dinneke vinden ze naar het schijnt lekkerder dan vla uit de ... lees verder...

Kookboek: Gewoon koken zonder e-nummers
Dinneke van den Dikkenberg is langzaam maar zeker een e-nummervrij kookboekjesimperium op poten aan het zetten. Na de eersteling (Bewust koken zonder e-nummers) volgde nummer twee (Verder koken zonder e-nummers) en zojuist verscheen de derde in de serie, getiteld Gewoon koken zonder e-nummers. ... lees verder...

Lasagne zonder paard
Is het nou afgelopen met die paardentoestanden? Eerst in de lasagne, toen in de chili con carne, en daarna weer in de Ikea-balletjes. Er is niks mis met paardenvlees, we eten het al lang (de frikandel!), ook al weten we het niet. Althans, we doen alsof. Wij willen namelijk liever niet weten wat we ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 274
- Pagina 275
- Pagina 276
- Pagina 277
- Pagina 278
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »