Recente berichten

Roze koeken
Het schooljaar is duidelijk weer begonnen. Bij de supermarktkassa zag ik een aanbiedingsbak vol glacékoeken, beter bekend als roze koeken. Als Proust met z'n madeleine zweefde ik acuut terug naar vroeger, toen de hele school in de pauze naar het snoepwinkeltje om de hoek trok om roze koeken in te ... lees verder...

Knoflookbrood
Het was even slikken, toen ik toevallig de eindredacteur van Trouw aan de lijn had over de vormgeving van 'mijn' zaterdagse pagina. Wat blijkt? Krantenlezers hebben het liefst dat het recept op één kolom rechts past, dan kunnen ze die makkelijk uit de krant knippen. Daar zit je dan, met je goeie ... lees verder...

Goeie Grutten
Het klinkt als een ouderwetse uitroep, goeie grutten. Popperdeflop! Mozeskriebel! Hemeltjelief! Asjemenou! Of als een titel van een stripboek, 'Suske en Wiske en de Goeie Grutten'. Maar nee, het is een doos met muesli van vaderlandse bodem. De EKO-tarwe komt van de Commandeursmolen in het ... lees verder...

Bah. Bakken met Canderel Stevia
Het is groen en het lag ineens in de brievenbus. Een bus met Canderel Green poeder op basis van stevia-extract. Stevia is hip en happening, als u het nog niet wist. Het zoete plantje bestaat al sinds mensenheugenis, maar is pas sinds kort op de Nederlandse markt toegestaan als suikervervanger. ... lees verder...

Zelfgemaakte Nutella
Laatst stond in de krant dat Nutella is gesued door een Amerikaanse moeder die meende haar kinderen een evenwichtig ontbijt voor te zetten, tot ze ontdekte hoeveel verzadigde vetten er in de boterhampasta zitten. Werd ze smakelijk uitgelachen? Welnee. Fabrikant Ferrero moet van de rechter nu vier ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 292
- Pagina 293
- Pagina 294
- Pagina 295
- Pagina 296
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 570
- Ga naar Volgende pagina »