Recente berichten

Kookboek Verder Koken zonder e-nummers
Eet jij al zonder pakjes en zakjes? Vast, anders ben je geen bezoeker van dit weblog, en zoniet, dan heb ik nog wel een leuke tip voor je. Dinneke van den Dikkenberg maakt het helemaal bont, die gooide álle e-nummers haar leven uit. Dat resulteerde vorig jaar al in een simpel uitgevoerd kookboekje ... lees verder...

Aardbeiensorbetijs
Less is more. Waarom zou je ‘Aardbeienijs met aardbeiensaus (13%) omhuld met witte chocolade (27%) en rijstcrispies (1%)’ eten als er ook aardbeiensorbetijs bestaat? Gewoon, aardbeien, water, suiker, meer niet. Soms kan het zo simpel zijn. Daarentegen zijn dingen die simpel lijken soms ineens heel ... lees verder...

Le Creuset bekers
Pannenfabrikant Le Creuset kennen we van de even onverwoestbare als fraaie stoofpannen, al dan niet in hartvorm. De laatste tijd zitten ze op het minipad. Ministoofpotjes, minitajines en ook deze vrolijke minimokken met oor. Ze zijn er in negen verschillende kleuren en twee maten: espresso ... lees verder...

Siliconen hartjes
Siliconen bakvormen, ooit voorbehouden aan de professionele patisserie, zijn niet meer weg te denken uit de thuiskeuken. Het Italiaanse merk Silikomart heeft een duizelingwekkende collectie in alle soorten en maten en alle kleuren van de regenboog, van professioneel bruin tot dartel lila. Deze ... lees verder...

Kebab
In mijn omgeving mag men mij graag verblijden met opgeduikelde pakjes en zakjes. Zoals een curieus zakje '2 in 1 kebab met knoflook-yoghurtsaus', dat gratis werd uitgedeeld bij een supermarkt. Geen Wereldgerecht maar een Smulgerecht. Een nieuwe spin-off? Kant-en-klaar: Knorr Kebab met ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 294
- Pagina 295
- Pagina 296
- Pagina 297
- Pagina 298
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 570
- Ga naar Volgende pagina »