Recente berichten

Rabarberframbozenjam
Hij blijft leuk, Rabarberbarbara (op z’n Duits Rhabarberbarbara) die een naar haarzelf genoemde Rhabarberbarbarabar begon om haar veelgeprezen rabarbertaart te verkopen, vooral aan een trio bebaarde barbaren, de Rhabarberbarbarabarbarbaren, die vervolgens met die baarden naar de bier- én ... lees verder...

Midprice: Frans kookboek
Allo, allo? Zijn hier nog mensen die houden van de Franse keuken, maar die nooit weten waar te beginnen? Dan heb ik goed nieuws, mijn kookboek De makkelijke Franse keuken ligt nu in de winkel in wat ze in mooi Frans een 'midprice-edition' noemen. In gewoon Nederlands: hetzelfde boek, maar dan voor ... lees verder...

Yoghurtcakejes
Ik bladerde door een vertaald Amerikaans bakboek met gekke hoeveelheden. 290 gram bloem, 230 ml room, 480 gram ricotta, 165 gram suiker, van die dingen. In kookboekenschrijfland is het regel om handzame hoeveelheden te verstrekken. In een bekertje slagroom zit 200 of 250 ml, een bakje ricotta gaat ... lees verder...

Aspergesoep met zoete aardappel
Asperges die er niet mooi genoeg uitzien voor de hoofdrol (met hollandaisesaus bijvoorbeeld) zijn perfect voor in de soep. Aspergesoep gewoontjes? Welnee, niet als je er eens zoete aardappel bij doet.Hoezee, de asperges zijn er weer. Zelf ben ik dol op dat witte goud. Zo ging ik laatst met een ... lees verder...

Ratatouille-shakshuka
Zeven eitjes! Klein en wit met roze spikkels, in een poezelig zacht bedje van pluizig haar. Dat zag ik toen ik het dak optilde van het vogelhuisje dat ik vorig voorjaar kreeg van mijn schoonmoeder. Toen vlogen de koolmezen af en aan, nu zag ik niks. Tot ik dus dat dak optilde, en snel weer terug ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 28
- Pagina 29
- Pagina 30
- Pagina 31
- Pagina 32
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »