Recente berichten

Artisjok met ei uit de oven
Ik heb iets met ovens, had ik dat al eens gezegd? In welk jaargetijde dan ook, ja ook in de zomer. Dus bij het zoeken naar een leuk recept in het nieuwe Zomerkookboek van Yvette van Boven waar ik gisteren over schreef, sprak deze me meteen aan: artisjok en cocotte. Da’s Frans. Meestal gaat het met ... lees verder...

Kookboek Home Made Zomer
Na een koude winter en een natte lente wil het ook nog niet echt zomeren. Tot je het kookboek Zomer van Yvette van Boven openslaat. Was haar een paar maanden geleden verschenen boek Winter wat aan de duistere kant, deze is één en al zonneschijn. Zelfs als Yvette op een (het zal eens niet) druilerige ... lees verder...

Oranje raketjes
Nou, we zijn begonnen. Waaraan? Aan het EK voetbal en de rest van die oeverloze sportzomer natuurlijk. Zucht. Sport? Mij niet gezien. Zelfs niet om naar te kijken. En dan die oranjekoorts. Verbroederend, vast, bevorderend voor de sociale cohesie, ongetwijfeld, maar ook hoogst vermoeiend om al ... lees verder...

Eten op de Holland America Line
Toegegeven, ik dacht altijd dat een cruise maken iets voor bejaarde Amerikanen was. Tot ik laatst Jonnie en Thérèse Boer tegenkwam op de Ms Eurodam. Die zijn helemaal om. ‘Er werd net beneden een hele pallet kreeften naar binnen getakeld!’ roept Thérèse. En een lyrische Jonnie voegt daaraan toe: ‘Ik ... lees verder...

Fat daddio’s springvorm
Het lijkt een hoedje, maar het is een springvorm. En geen gewone. De Amerikaanse familiefirma Fat Daddio's is gespecialiseerd in bakvorm van geanodiseerd aluminium. Dat heeft als voordeel dat de warmte snel wordt doorgegeven waardoor gebak mooi gaar wordt, maar ook dat de lichtgewicht vorm eenmaal ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 303
- Pagina 304
- Pagina 305
- Pagina 306
- Pagina 307
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


