Recente berichten

Gehakt met sperziebonen en satésaus
Nationale voedselwaakhond Foodwatch heeft vorige week het Gouden Windei uitgereikt aan Unilever’s Becel pro-activ wegens het meest misleidende product van 2012. ‘Want consumenten willen niet langer misleid worden!’ is de favoriete slogan van voorman Bart van Opzeeland. Ik waag dat te betwijfelen. ... lees verder...

Hollandse gehaktbal
Zoveel keus, in het gisteren besproken boek 100x Hollands. Maar ik heb niet zo’n zin in hachee, goulash, sukadelappen of bruinebonensoep. Hoe zou Eke Mariën de perfecte Hollandse gehaktbal maken, met stip op nummer 4 in de top 100? Er zijn immers meer gehaktbalrecepten dan wegen naar Appelscha? We ... lees verder...

Kookboek 100x Hollands
Wat eet Nederland eigenlijk? Eke Mariën – bekend van Cook & Chemist en eetwinkel Boerenjongens – wilde het wel eens weten en vroeg via twitter en Facebook om hem door te geven wat er die avond op tafel stond. Zo creëerde hij een feest-der-herkenningdatabase, waar hij de top 100 uit distilleerde. ... lees verder...

Zigeunerschnitzel
Vooruit, ik doe mijn best en blijf nog even in oranje sferen met een knaloranje schnitzel. Zigeunerschnitsel van Appie. ‘Mager varkensvleesproduct’ beveelt de verpakking aan. Varkensvlees, daar hebben wij een haat-liefdeverhouding mee. Varkensvlees is vet en ongezond en je krijgt er pukkels van, ... lees verder...

Artisjok met ei uit de oven
Ik heb iets met ovens, had ik dat al eens gezegd? In welk jaargetijde dan ook, ja ook in de zomer. Dus bij het zoeken naar een leuk recept in het nieuwe Zomerkookboek van Yvette van Boven waar ik gisteren over schreef, sprak deze me meteen aan: artisjok en cocotte. Da’s Frans. Meestal gaat het met ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 304
- Pagina 305
- Pagina 306
- Pagina 307
- Pagina 308
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 576
- Ga naar Volgende pagina »


