Recente berichten

Witte pizza (vega)
Eigenlijk moet ik nu een decemberrecept geven uit het gisteren besproken boek Vis & Veg, maar deze novemberse witte pizza ziet er wel erg gezellig uit. En er gaan fijne dingen in, zoals champignons, gorgonzola en niet te vergeten truffelpasta... Nodig voor 2 personen: 400 g bloem 25 g verse ... lees verder...

Kookboek Vis & Veg
Laat ik nou toch steeds gedacht hebben dat dit boek 'Vis & Vega' heet, maar het heet Vis & Veg. Een boek dat vooral is bedoeld voor vleeseters, want het mag best een tikje minder. Wat vaker vis en wat vaker vegetarisch eten is gezond en bovendien beter voor het milieu. Heel eventjes dachten ... lees verder...

Jachtsaus
Jaren geleden, toen ik studeerde in Parijs, werd ik tijdens het jachtseizoen door een chique Parijse vriendin uitgenodigd voor een weekend in het familiebuitenhuis in Normandië. Dat bleek een immens manoir met dito landerijen eromheen plus drie schuren vol koetsen, zijnde de hobby van de heer des ... lees verder...

Reehachee met kruidnoten
Dat krijg je ervan, als kruidnoten al sinds september in de winkel liggen, nu kun je ze niet meer zíen. Maar dat komt goed uit, in het gisteren besproken Kruidnotenboek staan tal van hoe-kom-ik-van-mijn-kruidnoten-af-recepten. Zoals deze Reehachee van Dick Soek. Nodig voor 4 personen: 600 g ... lees verder...

Kruidnotenkookboek
Nee, dit is geen pepernotenkookboek, dit is een kruidnotenkookboek. We weten wat het verschil is, toch? Intussen? Zo langzamerhand? Dan moet je het nog maar even nalezen in het kruidnotenboek. Maak van de noot een deugd heet dit grappige kookboek dat in campy jaren 50-sfeer is vormgegeven en geheel ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 321
- Pagina 322
- Pagina 323
- Pagina 324
- Pagina 325
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


