• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Boek: Wat ik at in een jaar

Ik had me er zó op verheugd, op het boek Wat ik at in een jaar van Stanley Tucci. Een acteur waar ik al jaren fan van ben. Sinds Big Night natuurlijk ... lees verder...

Antipakjesavond: uiensoep

Hoezee, vanavond is het dan eindelijk weer Nationale Antipakjesavond. Want laten we de pakjes lekker bewaren voor Sinterklaas, en er niet onze ... lees verder...

Antipakjesavond: shakshuka

Nog 1 nachtje slapen en het is eindelijk Nationale Antipakjesavond! Dé avond waarop heel Nederland nu eens NIET uit pakjes eet. Want ze blijven het ... lees verder...

Recente berichten

Pasta met broccoli en ansjovis

Dit recept is nummer 48 uit het vanmorgen besproken boek 100 pastasauzen. Broccoli is zo’n groente die iedereen doorgaans wel lust, maar die vaak ook een beetje duf is. Een ansjovisje pept de boel dan enorm op want is van nature een fikse smaakversterker waar geen E261 aan kan tippen. Vishaters geen ... lees verder...

Kookboek 100 pastasauzen

Even een pastaatje doen. Dat doen we in Nederland massaal. Op de makkelijke maandag, de doordeweekse dinsdag, de we-moeten-nog-sporten-woensdag, de druk-druk-druk-donderdag en de vleesloze vrijdag. Helaas vaak met potten kant-en-klaarsauzen of (o gruwel) carbonarasaus uit een pakje, terwijl zelf een ... lees verder...

Chinese wijting

Wijting alleen voor de kat? Nee hoor, intussen weten we wel beter. Zo’n smakelijk visje eet je toch gewoon zelf op? In dit recept uit het gisteren besproken viskookboek Eigentijdse en veelzijdige recepten met vis (ja 't is een hele mond vol maar dat heb ik ook niet verzonnen) wordt de wijting ... lees verder...

De smaak van de ziel

Wat is het toch met documentaires over eten? Vol verwachting klopt het hart, maar het valt altijd toch tegen. Zo ook De Smaak van de Ziel, vanavond op televisie. Aan prachtige beelden geen gebrek, maar voor de niet-ingewijde is er geen touw aan vast te knopen. ‘Over twee koks en een proever’ luidt ... lees verder...

Kookboek Vis

We zijn een land met veel water, maar vis eten ho maar. En dat terwijl vis zo gezond is want vol goede vetten. En bovendien is het weer eens wat anders dan vlees. Maar wat doe je met zo’n glibberig beestje? Daarvoor sla je een viskookboek open, zoals het boek Vis, of voluit Eigentijdse en ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 325
  • Pagina 326
  • Pagina 327
  • Pagina 328
  • Pagina 329
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 575
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 18,99Huidige prijs is: € 18,99.
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN