Recente berichten

Bonenestafette: humus
Ik werd er al op aangesproken: doe jij niet mee met de #bonenestafette? Jazeker, ik ben de hekkesluiter, en dat nog wel op de Dag van de Duurzaamheid. Even voor wie geen idee heeft waar ik het over heb, het begon allemaal bij de Bruine Bonenbende, een consortium van voedingskundige Yneke Vocking, ... lees verder...

Gembercakejes
Zelfs gevulde meloen ontbreekt niet in het vanmorgen besproken kookboek High Tea, wat ik persoonlijk nogal bizar vind bij thee. Nee, dan liever deze ginger fairy cakes! Je bakt ze in papieren cakevormpjes of in een muffinvorm. Of allebei. Nodig voor 12 stuks: 185 g boter 150 g suiker 2 ... lees verder...

Amuse van krab
‘Zeg, jij bent toch tegen pakjes en zakjes?’ krijg ik steevast te horen als ik ergens een blikje open trek. Maar dat is iets anders. Ik zou niet weten hoe je anders zo snel aan krab moet komen. En die blikjes blijven ook nog eens eeuwig goed in de voorraadkast, wat reuze handig is als je eens een ... lees verder...

Kookboek Amuses
Wie door een boekenwinkel loopt, schrikt zich soms een hoedje van het enorme aanbod aan kookboeken. Alles lijkt te bestaan, alles is al bedacht, alles is al in boekvorm verkrijgbaar. Is er een markt voor al die boeken? Kennelijk wel. Hardnekkig verschijnsel tussen alle hippe persoonlijke kookboeken ... lees verder...

Snelle walnotentaart
De recepten in het gisteren besproken Snelle Taartenboek hanteren ‘de Amerikaanse methode’: boter smelten, suiker en eventueel chocolade in een steelpannetje, dan hup, eieren, bloem en andere droge ingrediënten erbij, wat roeren met een pollepel en in de oven ermee. That’s all folks! Alleen baking ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 328
- Pagina 329
- Pagina 330
- Pagina 331
- Pagina 332
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


