• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Boek: Wat ik at in een jaar

Ik had me er zó op verheugd, op het boek Wat ik at in een jaar van Stanley Tucci. Een acteur waar ik al jaren fan van ben. Sinds Big Night natuurlijk ... lees verder...

Antipakjesavond: uiensoep

Hoezee, vanavond is het dan eindelijk weer Nationale Antipakjesavond. Want laten we de pakjes lekker bewaren voor Sinterklaas, en er niet onze ... lees verder...

Antipakjesavond: shakshuka

Nog 1 nachtje slapen en het is eindelijk Nationale Antipakjesavond! Dé avond waarop heel Nederland nu eens NIET uit pakjes eet. Want ze blijven het ... lees verder...

Recente berichten

Jeruzalem Pizza

Was het de Sloveense bubbelwijn? Het weergaloze uitzicht over de wijngaarden? In het proeflokaal van firma p&f wineries in het plaatsje Jeruzalem (zo heet het echt!) at ik tijdens mijn Sloveense wijnreis onvergetelijk heerlijk pizzabrood met knapperige kaantjes erop. ‘Jeruzalem Pizza’, noemden ... lees verder...

Wijnreis Slovenië

Had ik nou maar vaker naar het Eurovisie Songfestival gekeken, dan had ik al veel eerder geweten van het bestaan van Slovenië. Toegegeven, wie van jullie kent het wel? Het is één van de landen die ontstonden na het uiteenvallen van Joegoslavië. Ja, Kroatië, Bosnië en Servië, die kennen we wel want ... lees verder...

kersttulband

Kersttulband

(12 stukken) Bereiden: 15 minuten In de oven: 45 minuten De sierlijke klassieker die met Kerst niet mag ontbreken. Nodig voor 1 grote tulband: 350 g zelfrijzend bakmeel 5 eieren 250 g roomboter (kamertemperatuur) 150 g suiker 200 g boerenjongens of rozijnen (of een mengsel van ... lees verder...

gevulde speculaas

Gevulde speculaas

Veel makkelijker om te maken dan je denkt. Ook (juist!) die amandelspijs. Zie ook het filmpje onderaan dit recept. Nodig (voor heel veel stukjes): Voor de amandelspijs: 150 g blanke amandelen 150 g kristalsuiker rasp van 1 citroen 1½ klein ei 2 eetl water Voor het deeg: 250 g bloem 175 ... lees verder...

Ovenrisotto met bloemkool

Uit het vorige boek van Yvette van Boven had ik het recept van bloemkoolsoep gepubliceerd, en al bladerend in het gisteren besproken nieuwe boek Home Made Winter viel mijn oog pardoes op bloemkoolrisotto. Is het toeval? Is het noodlot? Dit gaat ‘m worden. Meneer Koken met Karin houdt niet van ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 330
  • Pagina 331
  • Pagina 332
  • Pagina 333
  • Pagina 334
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 575
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 18,99Huidige prijs is: € 18,99.
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN