Recente berichten

Snelle walnotentaart
De recepten in het gisteren besproken Snelle Taartenboek hanteren ‘de Amerikaanse methode’: boter smelten, suiker en eventueel chocolade in een steelpannetje, dan hup, eieren, bloem en andere droge ingrediënten erbij, wat roeren met een pollepel en in de oven ermee. That’s all folks! Alleen baking ... lees verder...

Het snelle taartenboek
Het was een heus lokkertje: een boek met taarten die je maakt zonder mixer, zonder zeef, zonder gesplitste eieren en (bijna) zonder afwas. Het Snelle Taartenboek belooft nogal wat. En het is er eentje van de dames van Uitgeverij Snor, die zijn gespecialiseerd in leuke, onalledaagse kookboeken. Nu ... lees verder...

Mexicaanse Wraps
Ach en wee, er is wat pakjesleed in Nederland hoor. Neem nou deze mail van een Trouw-lezeres: “Helaas ben ik gisteravond de mist ingegaan. De kinderen hadden op school gehoord dat de Honig wraps met Mexicaanse gehaktvulling zo lekker zouden zijn, dus vooruit, wij aan de pakjes dus! Gehakt geruld, ... lees verder...

Lamstajine met abrikozen
Op zoek naar een recept in het Delicious kookboek waar ik gisteren over schreef, viel mijn begerige oog eerst op deze beelderige kippasteitjes. Totdat ik las dat je die mooie bladerdeegbakjes met deksels geacht wordt te kopen in de supermarkt. Misschien hebben ze die in Australië, maar hier niet ... lees verder...

Het Delicious cookboek
Zal ik het eerlijk zeggen? Het nieuwe Delicious kookboek viel een beetje tegen. Of nee, ook weer niet natuurlijk, want het is zonder meer een fraaie uitgave, laat ik daar geen misverstanden over in het leven roepen, maar ik was uitgegaan van recepten van eigen bodem van ‘ons’ Nederlandse ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 328
- Pagina 329
- Pagina 330
- Pagina 331
- Pagina 332
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


