Recente berichten

Fair Trade
Eerlijke producten die goed zijn voor mens, dier en milieu, daar kan niemand toch tegen zijn? Sterker nog, we zijn er steeds meer vóór, gezien het feit dat intussen de helft der consumenten al fairtradeproducten koopt. En dat aantal stijgt de laatste jaren rap. Grote merken stappen (al dan niet met ... lees verder...

Jeruzalem Pizza
Was het de Sloveense bubbelwijn? Het weergaloze uitzicht over de wijngaarden? In het proeflokaal van firma p&f wineries in het plaatsje Jeruzalem (zo heet het echt!) at ik tijdens mijn Sloveense wijnreis onvergetelijk heerlijk pizzabrood met knapperige kaantjes erop. ‘Jeruzalem Pizza’, noemden ... lees verder...

Wijnreis Slovenië
Had ik nou maar vaker naar het Eurovisie Songfestival gekeken, dan had ik al veel eerder geweten van het bestaan van Slovenië. Toegegeven, wie van jullie kent het wel? Het is één van de landen die ontstonden na het uiteenvallen van Joegoslavië. Ja, Kroatië, Bosnië en Servië, die kennen we wel want ... lees verder...

Kersttulband
(12 stukken) Bereiden: 15 minuten In de oven: 45 minuten De sierlijke klassieker die met Kerst niet mag ontbreken. Nodig voor 1 grote tulband: 350 g zelfrijzend bakmeel 5 eieren 250 g roomboter (kamertemperatuur) 150 g suiker 200 g boerenjongens of rozijnen (of een mengsel van ... lees verder...

Gevulde speculaas
Veel makkelijker om te maken dan je denkt. Ook (juist!) die amandelspijs. Zie ook het filmpje onderaan dit recept. Nodig (voor heel veel stukjes): Voor de amandelspijs: 150 g blanke amandelen 150 g kristalsuiker rasp van 1 citroen 1½ klein ei 2 eetl water Voor het deeg: 250 g bloem 175 ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 329
- Pagina 330
- Pagina 331
- Pagina 332
- Pagina 333
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


