Recente berichten

Zeebaars op de BBQ
Ik ben geen held met barbecuën. En al helemaal geen fan van geblakerde-en-van-binnen-nog-rauwe kippenpoten. Maar soms stuit ik bij de visboer op een mooie vis, en dan krijg ik ineens de geest. Nodig voor 2 personen: 1 zeebaars 2 tak rozemarijn 1 tak munt 1 sjalot 1 citroen scheut ... lees verder...

Kookboek Autisme en koken
Ik weet eerlijk gezegd niet hoe ik eraan kom, maar ineens lag het op mijn bureau, het kookboek met de niet erg inspirerende maar wel hoogst praktische titel Autisme en koken, speciaal gericht op kinderen en jongeren. Ik weet best het een en ander van koken, en ook wel wat van kinderen en jongeren, ... lees verder...

Whisky-cocktailsaus
Het concept sterke drank heb ik nooit zo begrepen. Om op te drinken dan. De geur van een leeg glas oude armagnac of dito calvados kan me zeer bekoren, maar opdrinken? Mwah, liever niet. Eigenaardig, ik geef het toe, maar het is mij te sterk, ik hou het liever bij wijn. Desalniettemin (of juist ... lees verder...

1-2-3 koken (dag 5)
Het houdt maar niet op met dat estafettekoken. Van kip tot bouillon tot soep tot risotto. Risotto over? Van een restje koude risotto van gisteren kun je heerlijke risottoballetjes maken. Het allerlekkerst met een stukje mozzarella erin verstopt. Kijk maar hoe het moet op dit ... lees verder...

1-2-3 koken (dag 4)
Heb je de 1-2-3 estafetterecepten van deze week gevolgd, van kip uit de oven naar kippenbouillon naar een lekker pittig Aziatisch soepje? Heb je net als ik nog een halve pan kippenbouillon van dag 2 over? Natuurlijk kun je dat prima invriezen, maar je kunt ook doorgaan met estafettekoken en er een ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 344
- Pagina 345
- Pagina 346
- Pagina 347
- Pagina 348
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


