Recente berichten

Buschenschank
Het is even lastig uitspreken, maar geloof me: na drie dagen in Oostenrijk komt de tongbreker Buschenschank vloeiend je mond uit. Maar wat is het? Een typisch fenomeen uit de regio Steiermark: een soort proeflokaal waarin een boer – gewoonlijk een wijnboer danwel vruchtenbomenboer – zijn ... lees verder...

Film The Trip
Een film waarin twee Engelse komische acteurs een culinaire toer maken langs een serie toprestaurants in noord-Engeland, die moest ik zien natuurlijk. Eerst het slechte nieuws: The Trip is geen eetfilm. Het is niet eens een culinaire film, hoewel er wel het een en ander aan eten voorbij komt. Het ... lees verder...

Salade caprese met pompoenpitolie
Na mijn artikel van vorige week over Kürbiskernöl, de onvolprezen pompoenpitolie uit het Oostenrijkse Steiermark, blijft iedereen maar vragen om recepten. Maar het is juist zo makkelijk! De olie wordt alleen koud gebruikt (niet mee bakken dus), en op het laatste moment overal overheen ... lees verder...

IJs met Kürbiskernöl
Vorige week week heb ik je lekker gemaakt met die fabeltastische Oostenrijkse pompoenpitolie, alias Kürbiskernöl. Dat vraagt natuurlijk om een recept. Het leuke is, dat recepten met deze olie buitengemeen simpel zijn. Zoals deze: Nodig: Lekker vanilleroomijs (niet iets van de grote hoop ... lees verder...

Zelfgemaakte hamburger
Kookprogramma's op de Nederlandse televisie vind ik over het algemeen niet om aan te zien. Teveel gedoe, te weinig eten. Nee dan de BBC, daar kun je als kooklustige je hart pas echt ophalen. Zo ben ik groot fan van het programma Masterchef - niet dat slappe Hollandse aftreksel, maar de Engelse ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 350
- Pagina 351
- Pagina 352
- Pagina 353
- Pagina 354
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


