Recente berichten

Kookboek Dagelijkse kost
Ieder land krijgt de helden die het verdient. Ook op kookgebied. Wij moeten het doen met Herman den Blijker, onze zuiderburen hebben Jeroen Meus. De ideale boy-next-door die met een onweerstaanbare mix van charme en bravoure moeiteloos de heerlijkste gerechten in elkaar tovert. Dat doet hij elke dag ... lees verder...

Aardbeientaart met banketbakkersroom
Zo pal in het zomerkoninkjesseizoen kan een mens onbedaarlijk lust krijgen in een taart van zomerse aardbeitjes op een bedje van banketbakkersroom met krokante bodem. Laat die nou nét in de koeling van de supermarkt paraat staan, is dat even handig! Kant-en-klaar: AH Aardbeienvlaai 44% aardbei, ... lees verder...

Zoete Thaise chilisaus
Het kookboek Jam staat – ja, dat haalt je de koekoek – vol jamrecepten, maar het recept uit het gisteren besproken boek dat mij het meest deed watertanden was dat van Zoete Thaise chilisaus. Te gebruiken als saus, als marinade, als dipsaus of als curry-basis. Tip van auteur Ghillie James: “Ik vind ... lees verder...

Kookboek Jam
Mijn handen jeuken om weer flink aan het jammaken te gaan, niet onverstandig dus van auteur Ghillie James om nu haar kookboek Jam op de Nederlandse markt uit te brengen. Maar al bladerend stuit ik op van alles en nog wat, veel meer dan jam alleen. Inderdaad, niet voor niets luidt de ondertitel ‘Maak ... lees verder...

Website Serviezendomein
Je kunt nog zo mooi gekookt hebben, de presentatie ervan vermag ook een hoop. Mooi servies bijvoorbeeld. De nieuwe website Serviezendomein.nl is helemaal gewijd aan bijzondere serviezen van eigen bodem. Initatiefnemer Wim Trompert is al jaren gepassioneerd verzamelaar van Nederlands servies en wil ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 352
- Pagina 353
- Pagina 354
- Pagina 355
- Pagina 356
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


