Recente berichten

Burts by Beluga chips
Een echt vrijmibo-onderwerp: chips. Verslavend lekker spul, helemaal met iets te drinken erbij. Maar nu heb je natuurlijk wel chips en chips. Tot mijn grote vreugde zijn de knusprige kwaliteitschips in stevige opmars. Kettle, Tyrell’s, Jonathan’s en niet te vergeten onze eigen onvolprezen Hoeksche ... lees verder...

Wortelsoep met asperges
Het aspergeseizoen is weer ten einde: vandaag mogen nog de allerlaatste gestoken worden zodat de plant vervolgens kan bijkomen tot volgend voorjaar. Daarom vandaag nog een fijn last-minute-aspergerecept voor als de groenteboer er nog een paar heeft liggen. Dit simpele vegetarische soepje is ontstaan ... lees verder...

Pompoenpitolie
Kürbiskernöl klinkt als een gevaarlijke IJslandse asvulkaan, maar het betekent pompoenpitolie uit Steiermark, de zuid-oostregio van Oostenrijk. Kürbis is het Oostenrijkse woord voor pompoen, vandaar. De Kerne zijn de pitten. En Öl mag voor zich spreken. Het is een wat stroperige donkere olie die ... lees verder...

Couscous met scampi en korianderpesto
Zoals beloofd vandaag een recept van Jeroen Meus, van het fijne Vlaamse kookprogramma Dagelijkse Kost, dat nu ook in boekvorm is verschenen, zoals ik gisteren al schreef. Een fleurige tabouleh met couscous, groenten, kruiden, een geurige korianderpesto en kortgebakken scampi. Als dat niet feestelijk ... lees verder...

Kookboek Dagelijkse kost
Ieder land krijgt de helden die het verdient. Ook op kookgebied. Wij moeten het doen met Herman den Blijker, onze zuiderburen hebben Jeroen Meus. De ideale boy-next-door die met een onweerstaanbare mix van charme en bravoure moeiteloos de heerlijkste gerechten in elkaar tovert. Dat doet hij elke dag ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 352
- Pagina 353
- Pagina 354
- Pagina 355
- Pagina 356
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 576
- Ga naar Volgende pagina »


