Recente berichten

Aardappel Anders (alias gratin dauphinois)
Bij de introductie, vele jaren geleden, lachte heel nuffig culinair Nederland zich een kriek. Een pot vol smurrie voor over de aardappels, daar ging toch niemand intrappen? Niets is minder waar. Aardappel Anders is er nog altijd, en gezien de vele aanvragen voor mijn rubriek in Trouw kennelijk nog ... lees verder...

Lentelamsbout met knoflooksaus
(6 personen) Bereiden: 15 minuten In de oven: 45-60 minuten Niet bang zijn voor groot vlees, dat is juist reuze makkelijk om te maken, want de voorbereiding is minimaal. Lamsvlees is heerlijk zacht, maar het moet wel mooi rosé blijven, te gaar is zonde. Ideaal is een (liefst digitale) ... lees verder...

Ottolenghi recept: omelet met snijbiet
Bij mijn Turkse groenteboer zag ik prachtige snijbiet liggen, met allerlei gekleurde steeltjes. Da’s nog eens groente waar je blij van wordt. Hipperdepippe groentekok Yotam Ottolenghi blijkt er gek op te zijn, komt dat even goed uit. In zijn boek Plenty heeft hij een heerlijk recept van omeletjes ... lees verder...

Kookboek Plenty
Hij kwam als een komeet uit het niets en is nu hotter dan hot: Yotam Ottolenghi, de groentekok uit Londen, geboren in Jerusalem. Aanstaande vrijdag is hij eventjes in ons land ter promotie van zijn kookboek Plenty. Maar dit verhaal begint al eerder. Twee weken geleden was hij te gast bij Masterchef ... lees verder...

De Krat abonnement
Eerlijk is eerlijk. Ik had toch nog altijd een beetje een geitenwollensokkenidee bij een groenteabonnement. Zo’n tas met daarin altijd onooglijke knollen, week in week uit, waarvan je geen flauw idee had wat je er mee zou moeten, als je dat al zou willen. Maar dat is allemaal niet het geval bij De ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 360
- Pagina 361
- Pagina 362
- Pagina 363
- Pagina 364
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


