Recente berichten

Pasta met kip alla toscana
Nieuw! Nieuw! Olijfoliegigant Bertolli stort zich nu ook op de pakjesmarkt, en geef ze eens ongelijk. Het is immers goud geld verdienen aan al die landgenoten die dol zijn op overbodige maaltijdoplossingen. Die het helemaal niet raar vinden om voor een doos pasta met kip, boontjes en tomaat ... lees verder...

Garnalenkorma
Ik heb zoals ik gisteren schreef al van alles gekookt uit het nieuwe boek van Sarah Raven (Eten met familie en vrienden), maar deze Indiase garnalenkorma staat me nog het meest recent voor de geest. Fluwelig zacht, snel klaar, geurig, wat wil een mens nog meer? En niet pittig, dus prima geschikt ... lees verder...

Kookboek Sarah Raven: Eten met familie en vrienden
Ik heb het nieuwe boek van Sarah Raven al eventjes in huis, maar ik was te druk met eruit koken om er een stukje over te schrijven. Van de uitgever hoorde ik dat mensen gemiddeld maar 3 à 4 recepten koken uit een kookboek (gloeps! denk ik dan als kookboekschrijfster, is dat verdorie alles?!), maar ... lees verder...

Culinaire cadeautjes
Vandaag aandacht voor een heus damesboek, dus de heren mogen even iets anders gaan doen. Culinaire cadeautjes is een boek waar het hart van de ware creabea sneller van gaat kloppen. De culinaire creabea moet ik zeggen. Weg met die afgezaagde boekenbon of cd, cadeautjes maak je gewoon zelf. Om op te ... lees verder...

Rösti met wortel, pastinaak en aardappel
Jullie hadden nog een recept tegoed van Gizzi, naar aanleiding van de recensie van haar kookboek Gizzi’s Keukenmagie. Ik had het echter zo druk met lentesoepjes en frambozenmacarons maken dat Gizzi even aan mijn aandacht ontsnapte. Maar ik ben eruit. De keuze is gevallen op een vrolijk ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 361
- Pagina 362
- Pagina 363
- Pagina 364
- Pagina 365
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


