Recente berichten

Gehaktballen
Vorige week behandelde ik in mijn kookrubriek in Trouw al stamppot, deze week zoals beloofd de gehaktbal. Uit een pakje:Daily Chef Andijviestamppot met gehaktbal Andijviestamppot: 58% aardappel, 29% andijvie, magere melk, water, plantaardige olie, zout, gistextract, stabilisator E401, aroma, ... lees verder...

Stamppot voor beginners (met andijvie)
Ik heb in mijn culicarrière intussen diverse malen mogen deelnemen aan een professionele proeverij van kant-en-klaarmaaltijden. Vooral die met Hollandse stamppotten is me goed bijgebleven. Wat hebben we smakelijk gelachen om die witlofstamppot die eruit zag als een klotsende vaalgele saus en de ... lees verder...

Tonijnsalade
Er zijn van die gezellige reclamedeuntjes die je jaren na dato nog altijd moeiteloos kunt oplepelen. “Salaaaades van Johma, verrassende lekkere salades, van Johma…’ is er zo eentje. Ik wist niet beter dan dat salades salades zijn, maar niets is minder waar, blijkt als ik een kijkje neem op de ... lees verder...

Nipponblades Japans keukenmes
Ik word bedolven onder de persberichten van goedbedoelende fabrikanten. Maar persberichten overtypen, daar zijn andere kanalen voor. Ik schrijf pas over dingen wanneer ik ze zelf aan den lijve ondervonden heb en liefst dan ook nog uitsluitend wanneer ik er enthousiast over ben. Ook voor afzeiken ... lees verder...

Tom Kellerhuis: Het roer om
Journalist Tom Kellerhuis had een baan uit duizenden, zou je zeggen, als chef kunst bij HP/De Tijd, maar hij wilde kok worden. Nu was hij intussen al oudere jongere, maar niet gedraald, hij toog naar het ROC waar hij tussen de pukkelige pubers doodgemoedereerd aan een koksopleiding begon. Het ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 367
- Pagina 368
- Pagina 369
- Pagina 370
- Pagina 371
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


