Recente berichten

Kerstmenu tussengerecht: Pompoensoep met tijm en peper
Samen met collega Jeroen Thijssen proefde ik voor Trouw uit het kerstassortiment van de supermarkt. Gisteren kwam het voorgerecht met kalfsragout-pasteitjes aan de beurt, vandaag het tussengerecht, Pompoensoep met tijm en peper van C1000. Kant en klaar te koop in de supermarkt, waar het dezer dagen ... lees verder...

Kerstmenu voorgerecht: Pasteitje met kalfsragout
De supermarkten puilen uit van de kant-en-klare kerstmenu’s. De ideale oplossing tegen de kerststress, duur gemak voor luie donders of iets ergens daar tussenin? Maar de belangrijkste vraag: is het nou wel echt lekker? Samen met collega Jeroen Thijssen nam ik op verzoek van dagblad Trouw de proef op ... lees verder...

Jamie in 30 minuten
Al weken, zoniet maanden zit ik erop te wachten, het nieuwe boek van Jamie Oliver, Jamie in 30 minuten. De uitgever heeft het al diverse keren toegezegd, maar wat er ook in de bus valt, geen Jamie. Intussen holt het boek de winkels uit, sterker nog, schijnt het op het moment zelfs finaal uitverkocht ... lees verder...

Bananenkwark
Vriendin J. heeft twee dotjes van zonen die alleen helaas vallen in de categorie ‘lastige etertjes’. Maar van Mona bananenkwark (“Met yoghurt. Zonder stukjes.”) gaan ze juichen. Uit een bakje: Mona halfvolle bananenkwark Inhoud: 12% yoghurt, suiker, 1% bananensap, gemodificeerd maiszetmeel, ... lees verder...

Kookdiscussie in Spijkers met koppen
Zaterdag 11 december zijn Rosanne Hertzberger en ik te gast bij het radioprogramma Spijkers met Koppen. We gaan in discussie naar aanleiding van haar artikel vorige week zaterdag in NRC Handelsblad en mijn reactie daarop. Voor wie alle commotie gemist heeft: Hertzberger vindt koken maar een zinloze ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 370
- Pagina 371
- Pagina 372
- Pagina 373
- Pagina 374
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


