Recente berichten

Chocolade-macarons
Gisteren schreef ik al over het kookboekje Macarons, en natuurlijk moest ik dat meteen uitproberen. De keuze viel op chocolademacarons, een van mijn favorieten. Hoewel, vlak pistachemacarons en frambozenmacarons ook niet uit, maar ik had pistachenootjes noch frambozen in huis en (uiteraard) wel ... lees verder...

Kookboek Macarons
Als groot liefhebber van zowel koken als macarons is het eigenlijk schandalig dat ik me nog nooit aan het zelf bakken gewaagd heb. Maar ik wachtte gewoon op het juiste boek. En laat dat nu net verschenen zijn! Macarons-De geheimen van de patissier heet het. Geen ontilbaar koffietafelexemplaar maar ... lees verder...

Anti additieven? Nee, pro lekker!
Er gaat niets boven een knuppel in een hoenderhok, moet Rosanne Hertzberger gedacht hebben. Afgelopen zaterdag verscheen in NRC Handelsblad en NRC next een artikel van haar hand getiteld ‘Er gaat niets boven een kant-en-klaarmaaltijd met additieven’. Terwijl alom de lof gezongen wordt op puur, vers ... lees verder...

What (not) to eat 2011
Tja, je zult het maar hebben. Totaal niet hip of trendy zijn maar wel van lekker eten houden. Zoiets als ik dus. Wat moet je dan? Dan biedt Marjan Ippel uitkomst. Als foodtrendwatcher weet zij precies van de hoed en de rand, en ze heeft het nu voor de tweede keer opgeschreven in een stijlboek voor ... lees verder...

Banketstaaf
Vandaag natuurlijk een toepasselijk recept voor antipakjesavond. Of voor morgen op pakjesavond, is ook goed. Kruidnootjes hadden we gisteren al, vandaag komt de banketstaaf aan de beurt. Wie maakt die Sinterklaas-lekkernij nou ooit zelf? Terwijl het reuze meevalt, vooral die amandelspijs. Want daar ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 371
- Pagina 372
- Pagina 373
- Pagina 374
- Pagina 375
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


