Recente berichten

Italiaanse pastasaus
Als er íets makkelijk is, dan is het de Italiaanse keuken. Pasta, tomaat, kaas. Husselen en klaar is Kees. Toch? Daar denken Italianen zelf heel anders over. Die kunnen juist ongelofelijk moeilijk doen over eten. Neem nou spaghetti bolognese. Dat kennen ze niet in Bologna. Bolognesesaus (ragù) eet ... lees verder...

Koken met Karin in Dubai
Deze week moeten jullie het koken even zelf doen, want ik ben op reportage in Dubai. Neeneenee, geen pleasure, pure business. Alhoewel ik beide hoop te combineren natuurlijk. En je schijnt er heerlijk te kunnen eten, dus dat loopt wel los. (Met dank aan Peter de Wit voor de inspiratie!) ... lees verder...

Indische kip met kokos
Eigenlijk ziet alles in het gisteren besproken kookboek Boeko Kita er heerlijk uit. Toch maar eens beginnen met de Ajam besengek, die me eerlijk gezegd vooral triggerde vanwege die gekke naam. Gelukkig staat de vertaling er steeds achter: Geurige kipdrumsticks in kokossaus. Ook fijn. Nodig voor ... lees verder...

Kookboek Boekoe Kita
Qua Indonesische grootheden had je altijd Beb Vuyk en Lonny, maar zojuist is er een geheel nieuwe basisboek bijgekomen. Maar dan totaal anders. Boeko Kita ('ons boek') heet het, maar bij ons thuis heet dit kloeke boekwerk al liefkozend ‘de Bokito’. Een zeer persoonlijk Indisch boek is het, van ... lees verder...

Masterchef of Topchef
Het koken op de vaderlandse televisie is ineens in alle hevigheid losgebarsten. Afgelopen week begonnen zowel Topchef als de langverwachte Nederlandse versie van mijn geliefde Masterchef. Tijd voor een vergelijking. Topchef Topchef wordt aangevoerd door chefkok Robert Kranenborg (ook al op tv ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 380
- Pagina 381
- Pagina 382
- Pagina 383
- Pagina 384
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


