Recente berichten

ANWB test wegrestaurants
Het ultieme middel tegen naderende herfstdepressies is het lezen van de ANWB Kampioen. Nu hebben ze weer de uitslag van een wegrestaurantentest, en dat is smullen geblazen. Eerst even een misverstand uit de weg ruimen voor mensen die nu denken: ‘Koken met Karin en de ANWB?!’ Jazeker. Ten eerste heb ... lees verder...

Kookboek Taart!
Taartenfans konden gisteravond weer hun hart ophalen bij de 2e aflevering van Great British Bake Off, maar voor mensen zonder BBC zijn er ook verschillende nieuwe taartboeken uit, zoals I love cake waar ik vorige week al over schreef. Een heel ander taartenboek is Taart! (ondertitel: spectaculaire ... lees verder...

Io sono l’amore
Nee dit is geen filmblog, maar in de film Io sono l’amore speelt eten zo’n cruciale rol, dat hij een artikel waard is. En toch is het geen eetfilm, geenszins. Eten is zelfs maar zelden in beeld. Het sneeuwt en de camera dwaalt over de in grijstinten gehulde stad Milaan. Waar zijn we, de jaren ... lees verder...

Newtree chocoladepasta
Chocopasta, beregoed, wie is er niet groot mee geworden? Maar nu kreeg ik bericht over chocoladepasta voor volwassenen, uit België, waar ze zoals bekend iets hebben met serieuze chocola. Maar ik ben niet het type om persperichten over te schrijven, ik wil het eerst proeven. Prompt arriveert er een ... lees verder...

Koken met Karin in Trouw: aardappelpuree
Het ultieme pakjesproduct is natuurlijk aardappelpuree. Wat mij betreft het ideale gerecht om vandaag mijn spiksplinternieuwe antipakjesrubriek in dagblad Trouw mee te beginnen, want laten we wel wezen, instant aardappelpuree is één en al treurnis vergeleken met zo’n zelfgemaakte zalvig smeuïge ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 386
- Pagina 387
- Pagina 388
- Pagina 389
- Pagina 390
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 576
- Ga naar Volgende pagina »


