Recente berichten

Crostini
Ach ja, hoe gaat dat. Je zit in Frankrijk met een stokbrood van gisteren en een barbecue. Voordat daar een kiloverpakking merguez op gaat, confisqueer je het rooster om even supersnelle crostini te maken. Met tomaat (als gezonde, vegetarische tegenhanger van al die worstjes van zometeen) en ... lees verder...

Filmpje: Koken voor de foto
Mijn antipakjeskookboek (dat overigens voluit Koken met Karin zónder pakjes & zakjes heet) is nu toch écht helemaal af en naar de drukker. Dit keer staan de drukpersen in Spanje. Muy bien. Terwijl menig landgenoot pootjebaadt aan de costa's staan dus ergens in het binnenland de drukpersen te ... lees verder...

Barbecuerecept Uruguay
Een beetje sneu is het wel natuurlijk, voor Uruguay. De halve finale van het WK verliezen en dan is het daar op het moment ook nog winter, zodat het lastig is om het nationale verdriet te verdrijven met de favoriete nationale bezigheid: barbecuen. Wij kunnen ons daarentegen koesteren in een ... lees verder...

Simpele zomersalade
Soms is het leven zo idioot simpel, dat je je afvraagt waarom we vaak toch zo moeilijk doen. Koken is een mooi voorbeeld. Neem een handvol ingrediënten, een mooie schaal en een nog mooiere zomeravond en ach, meer heeft een mens toch niet nodig? Vooruit, goed gezelschap en een koelkast vol koude rosé ... lees verder...

Ravioli met aubergine
Ik was laatst aan het raviolimaken geslagen met sharonfruit, en omdat ik van een aardige kweker ook een doos aubergines had gekregen, moesten die er ook aan geloven. Vegetarische ravioli met aubergine dus. Want als je eenmaal ravioli's aan het maken bent, dan kun je dat maar beter meteen doen voor ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 390
- Pagina 391
- Pagina 392
- Pagina 393
- Pagina 394
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


