Recente berichten

Kookboek La cucina verde
Er viel een Italiaans groen kookboek in de bus, waarvan de titel niet eens vertaald is: La cucina verde. Een malle ontwikkeling, waar ik al eerder over schreef. Gelukkig is er wel een Nederlandse ondertitel ('de heerlijkste Italiaanse groentegerechten'), zodat je tenminste zeker weet dat je niet per ... lees verder...

Restauranttips in Salzburg
De Michelingids heeft in Oostenrijk nooit echt voet aan de grond gekregen, waarschijnlijk omdat de concurrerende gids van Gault Millau al heer en meester is. Die gids werkt niet met sterren, maar met koksmutsen. Het duurde dan ook even voor ik doorhad wat ze in Oostenrijk in hemelsnaam bedoelen met ... lees verder...

Via Culinaria Salzburg
Salzburg en omgeving hebben zichzelf uitgeroepen tot genietregio. Onder de naam Via Culinaria zijn door het verkeersbureau van Salzburgerland allerlei culinaire trekpleisters verzameld in een boekje, gerangschikt op thema. Van de snoepers tot de bierbuiken, van de vleeseters tot de kaasfreaks, ... lees verder...

Sharonfruit
Jeugdsentiment, dat is het. Een enorme ach-ja-weet-je-nog-golf kreeg ik ineens. En dat allemaal door een telefoontje van een mij onbekende meneer die vroeg of ik een doos sharonfruits wilde ontvangen, om uit te proberen. Ja hoor, dat wilde ik wel. Prompt stond hij de volgende dag op de stoep met 8 ... lees verder...

Salade met blauwe kaas
Vandaag een recept uit het gisteren besproken Reiskookboek Frankrijk. We gaan ervoor naar de Auvergne, u weet wel, van de bourriole, de garbouillau, de pounti, de falette en de truffade. Wat dat allemaal is? Dat staat dan weer in het Culinair reiswoordenboek Frans. Geen toelichting behoeven ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 393
- Pagina 394
- Pagina 395
- Pagina 396
- Pagina 397
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 576
- Ga naar Volgende pagina »


