Recente berichten

Konditorei in Salzburg
De Weners hebben de naam dat ze het koffiehuis hebben uitgevonden, maar in Salzburg kunnen ze er ook wat van. Minstens eenmaal per dag drinkt de Salzburger een kopje koffie in een van de vele koffiehuizen, al dan niet in gezelschap. Dat gunt hij/zij zichzelf, zoals dat heet. Even pauze. En het is ... lees verder...

Zomersalade sharonfruit
Vorige week kreeg ik een doos sharonfruits cadeau, en daar eet ik me gestaag doorheen. Zoals deze zomerse salade die je snel in elkaar gooit en die uitermate geschikt is voor de huidige temperaturen. En het ziet er ook nog eens reuze gezellig uit, qua kleurtjes, want je weet: het oog wil ook ... lees verder...

Vegetarische bagel
Vandaag een recept uit het gisteren besproken kookboekje Bagels. Voor degenen die zelf een bagel willen bakken zeg ik: leef je uit en veel plezier. Luie donders zoals jij en ik kopen gewoon een bagel en gaan die zelf beleggen. Niet met die eeuwige roomkaas met zalm, maar op z’n oosters. Althans, zo ... lees verder...

Kookboek Bagels
Tja, een kookboek over bagels getiteld Bagels. ‘Uit New York’, staat erbij plus ‘en ook nog een paar donuts’. Amerikanen hebben wat met ronde broodjes met een gat erin. Het is niet anders. De Amerikaan Marc Grossman komt uit New York, waar bagels op elke straathoek vrij verkrijgbaar zijn. Dat ging ... lees verder...

Italiaans recept met sperziebonen
Vandaag een groen recept uit het gisteren besproken kookboek La cucina verde, en wel Fagiolini e patate con crema di basilico, oftewel sperziebonen en aardappels met basilicumcrème. Hongerige eters mengen er ook nog pasta door. Nodig voor 4 personen: 300 g sperziebonen 300 g vastkokende ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 392
- Pagina 393
- Pagina 394
- Pagina 395
- Pagina 396
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 576
- Ga naar Volgende pagina »


