Recente berichten

Salade met blauwe kaas
Vandaag een recept uit het gisteren besproken Reiskookboek Frankrijk. We gaan ervoor naar de Auvergne, u weet wel, van de bourriole, de garbouillau, de pounti, de falette en de truffade. Wat dat allemaal is? Dat staat dan weer in het Culinair reiswoordenboek Frans. Geen toelichting behoeven ... lees verder...

Reiskookboek en culinair reiswoordenboek
Kamperen? Mij niet gezien. Gehannes in een tent, met z’n allen in de regen in de rij voor de douche en dan ook nog gedoe met een barbecue en het ontbreken van zoiets cruciaals als een oven. Nee, dan Onno Kleyn, die heeft intussen nota bene een van alle gemakken voorzien huis in Frankrijk, maar nee, ... lees verder...

Test: chocolade Mozartkugel
Tot vorige week wist ik niet beter dan dat een Mozartkugel een Mozartkugel is. Zo’n ronde chocoladebol in een foliepapiertje met Geert Wilders-lookalike erop. Welnee. Na een bezoek aan Salzburg weet ik beter. Je hebt allerlei verschillende firma’s die allemaal chocoladebollen maken in ... lees verder...

Feuilleton antipakjeskookboek (11): de vormgeving
Nu alle ingrediënten (tekst, foto’s, illustraties) voor mijn nieuwe kookboek Koken met Karin: Zónder pakjes & zakjes gereed zijn, mag vormgeefster Freddy Vermeulen aan de slag. Die had helemaal in het begin al een ontwerp gemaakt (zie aflevering vier van dit feuilleton), maar nu is het moment ... lees verder...

Feuilleton antipakjeskookboek (10): de illustraties
Een kookboek zonder illustraties is geen echt Koken met Karin kookboek. Maar omdat thuiskoks nu eenmaal graag foto’s van gerechten zien, ging ik op zoek naar een mengvorm. Foto’s én illustraties die elkaar op logische wijze aanvullen. Vanaf mijn nieuwste (vierde) boek, Koken met Karin: Zónder pakjes ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 393
- Pagina 394
- Pagina 395
- Pagina 396
- Pagina 397
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


