Recente berichten

Sapuitje
Eens in de zoveel tijd is het weer zover, dan gaat een immer wisselend clubje culi-auteurs op excursie. Van gelauwerd gastro-publicist tot aspirerend foodblogger, iedereen is welkom. Gisteren was het thema sap. Sap? Ja, je weet wel, wat je ’s ochtends perst uit een sinaasappel, maar wat vooral in ... lees verder...

Kings of pastry
De documentaire kwam al uit op het IDFA, maar ik zag ‘m nu pas: Kings of Pastry. Geweldig onderwerp, helaas licht teleurstellend uitgevoerd. Waar gaat de film over? Om de vier jaar is in Frankrijk de verkiezing tot Meilleur Ouvrier de France, meestal afgekort tot MOF, en nee, daar zien de Fransen ... lees verder...

Lekker Opscheppen 2e druk & internationaal?
Het kinderkookboek Lekker Opscheppen, dat speciaal verscheen ten tijde van de Kinderboekenweek afgelopen oktober, is al aan een tweede druk toe. Heuglijk nieuws dat Nederlandse kindertjes dus kennelijk zo vaak achter het fornuis staan dat we exemplaren moeten gaan bijdrukken. Dit is ook meteen het ... lees verder...

Michael Pollan: Een pleidooi voor echt eten
Hij stond al maanden in de kast, tussen Proust en Palmen, maar het kwam er steeds niet van om Michael Pollans boek ter hand te nemen. Voelt toch een beetje als corvee, als huiswerk, maar nu er verdorie alweer een nieuwe Pollan uit is (Food Rules), werd het hoog tijd om toch eindelijk eens te ... lees verder...

Bloedsinaasappel
Wij zijn een volkje van veilig avontuur. We willen wel op verre reizen, maar liefst met een Nederlandssprekende reisleider. Met de afdeling gaan survivallen, maar dan op de Veluwe, zodat we altijd wel weer een bewegwijzerings-paddestoel tegenkomen. Met de caravan naar Frankrijk, maar dan wel de ANWB ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 402
- Pagina 403
- Pagina 404
- Pagina 405
- Pagina 406
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »