Recente berichten

Maldon zout
Ik heb een collega die een weblog over shoppen schrijft, en mij keer op keer verbijsterende verhalen weet te vertellen over waar ze nu weer op gefêteerd is, maar als culischrijver kreeg ik laatst toch maar mooi een pakje zout opgestuurd. Ha! Dat heb ik dan weer! Geen gewoon zout trouwens, nee, ... lees verder...

La Cucina d’Abruzzo
Soms heb je zo’n kookboek waarin je nooit meer wilt ophouden met bladeren. La Cucina d’Abruzzo valt in die categorie. Een boek als een plakboek. Soms letterlijk, met kiekjes die vastgeplakt lijken met een stukje plakband. Het is geschreven door Giancarlo Acciavatti en Gemma Mirabilio, een Italiaans ... lees verder...

Jamie’s Amerika
Alweer een nieuw kookboek van Jamie Oliver? Hoe doet die man dat in godsvredesnaam? Vraagt u zich dat ook wel eens af? Hij reist over de hele aardbol, heeft overal projecten en restaurants om in de gaten te houden, is om de haverklap op televisie en heeft ook nog een vrouw en drie kinderen. En dan ... lees verder...

Delia’s Classic Christmas
Jolly good, ze is er weer! Delia! In Nederland slechts bekend bij een handjevol culi-intimi, maar in Engeland is Delia Smith sinds vele decennia de grande dame van de kooktelevisie. Maar zo ‘grande’ is ze helemaal niet, want ze is juist toegespitst op de gewone thuiskok. Ze was een tijdje persona ... lees verder...

Kerst met Delicious of Elle Eten?
Sinterklaas is vertrokken, ruim baan voor de kerstmagazines. Ook onze twee nationale foodglossy’s hebben zich weer uitgeput in hun jaarlijkse feestnummer. De twee aartsrivalen laten zich dit keer van hun extreemste kant zien: Elle Eten is in het pikzwart, Delicious in het sneeuwwit. Veel scherper ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 414
- Pagina 415
- Pagina 416
- Pagina 417
- Pagina 418
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


