Recente berichten

De top 100 van Elle Eten
De nieuwe Elle Eten (nummer 4 2009) is uit, en het is een bijzonder leuk exemplaar geworden. ‘Het grote bewaarnummer’, noemen ze ‘m zelf maar vast, en dat komt door de top 100 van onmisbare favoriete kookdingen. Denk aan recepten, pannen, apparaten, ingrediënten, boeken, drankjes, chefs en nog veel ... lees verder...

Bietjessalade met waterkers
Bij Nepenthe in Big Sur at ik een salade van – hou je vast, het is een hele mond vol - Geroosterde bietjes met sherryreductie en mierikswortelsaus en geroosterd broodkruim en waterkers. Dat kan ik ook, dacht ik meteen. En inderdaad, een eigen versie was zo gepiept. Geheel vegetarisch ook nog. In ... lees verder...

Eten bij Nepenthe
'Hi I'm Allison!' roept de blije serveerster en laat een pauze vallen. Is het de bedoeling dat we nu ook onze namen gaan noemen? Maar we zijn hier incognito in Californië, ze kan de boom in. We zitten bovenop een berg op het terras van restaurant Nepenthe, dat in het Grieks ‘geen zorgen' betekent, ... lees verder...

De lekkerste pancake en french toast
Elke ochtend is het weer lastig kiezen bij het ontbijt. Maar vaak winnen de pancakes. Al reizend door Californië blijkt dat de heerlijkste pancakes elke keer toch nóg lekkerder te kunnen. Maar die van Big Sur Lodge staan met stip bovenaan. Sappig, luchtig en met als onvergetelijke attractie een dun ... lees verder...

Nieuwe pesto van Saclà
Hee, een langwerpige doos bij de post, met daarin drie potjes pesto. Soms vraag je je af waar je het aan te danken hebt. Ik doe namelijk te pas en te onpas mijn best om mijn lezers te overtuigen van nut en noodzaak van Uitsluitend Verse Zelfgemaakte Pesto, maar de firma Saclà durfde het toch aan om ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 433
- Pagina 434
- Pagina 435
- Pagina 436
- Pagina 437
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »