Recente berichten

Kookboek Puur Italiaans
De vriendenclub van Jamie Oliver is onuitputtelijk. Na de boeken van zijn mates Jimmy Doherty (Jimmy's Farm) en Matt Skinner is nu ook zijn buddy Tobie Puttock aan het boekenschrijven geslagen. Puttock is kok bij restaurant Fifteen in Melbourne, en ook down under is de Italiaanse keuken hotter dan ... lees verder...

Geen mes bij het voorgerecht
Tijdens mijn recente reis door Californië heb ik me weer verbaasd over de aldaar geldende restaurant-etiquette. Een voorgerecht hoor je mesloos te nuttigen. Er ligt wel een mes op tafel, maar dat is uitsluitend bedoeld voor het hoofdgerecht. Als je toch zo onbehouwen bent geweest om dat mes al bij ... lees verder...

Barfly
Vandaag in aflevering 20 van de eetserie Amerikaanse toestanden geen verhaal maar een foto. Groot komt 'ie beter uit. Volgende aflevering: niemand de deur uit, waar is m'n mes? ... lees verder...

Doggy bag
Noem het ouderwets, maar ik ben heel raar in die dingen. Ik wil in een restaurant graag een behapbare hoeveelheid eten, waarna ik vervolgens – keurige opvoeding hè, dat krijg je er nooit meer uit –mijn bordje leegeet. In Amerika is dat een onmogelijke opgave. De porties zijn domweg te gigantisch. ... lees verder...

Baskisch eten in Hotel Noriega
Onverwacht Baskisch eetgeluk? Je vindt het in Bakersfield, California. Bakersfield is weliswaar booming vanwege de omringende olievelden, maar verder is het een oord van niks en niemendal. Maar ze hebben een fameus Baskisch restaurant, dat wonderlijk genoeg ‘hotel' Noriega heet. Dat blijkt zich te ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 434
- Pagina 435
- Pagina 436
- Pagina 437
- Pagina 438
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »