Recente berichten

Zojuist verschenen: Lekker Opscheppen
Vers van de pers en zowaar eerder dan verwacht verscheen zojuist mijn nieuwe kinderkookboek Lekker Opscheppen! Speciaal bedoeld om kinderen vanaf 8 jaar de keuken in te bonjouren. Thaise loempiaatjes, gemarineerde kipkluifjes, zalmpakketjes uit de oven of brownietaart met kersen. Smaakt dit naar ... lees verder...

Dutch baby
Wat doet een Hollandse als ze in Palm Springs een Dutch baby op de kaart ziet staan (zie gisteren)? Onverwijld bestellen natuurlijk. En daarna thuis proberen na te maken. Hoe maak je een Dutch baby? De Amerikaanse ober verklapt het bedrijfsgeheim: bakpoeder. Voor de zekerheid maak ik ‘m met ... lees verder...

Dutch baby
Na al dat ge-Hi how are you today! en How may I help you? tijdens mijn Californische reis had het eigenlijk wel iets verfrissends, dat botte ‘Nee' van de Indiase moteleigenaresse op mijn vraag of ze een leuke plek wist om te gaan ontbijten. Maar er draalde nog een forsbemeten Amerikaan in ... lees verder...

Eten in Venetië
Ach ja Venetië. Gondels, o sole mio, palazzo's. Alleen, wat klopt hier niet? ... lees verder...

Joe’s Café in Santa Barbara
Ik ben nog altijd op reis door Californië. Restaurant Joe's in Santa Barbara is een instituut. Sinds 1928. Twee hoge witte ruimtes met in het midden over de hele diepte van de zaak een grote bar. Het meubilair bestaat uit veel donker hout met volop vrolijk rood-wit geblokte tafelkleedjes ter ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 435
- Pagina 436
- Pagina 437
- Pagina 438
- Pagina 439
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


