Recente berichten

Californische gorgonzola
Het Californische Paso Robles is zo'n niets-aan-de-hand plaatsje dat ontzettend doet denken aan Back to the Future. En ze hebben er zowaar iets van een centrum. Een groen grasveldje met ouderwetse muziektent erop, omringd door winebars, waar in niet kinderachtige hoeveelheden de wijn wordt ... lees verder...

Lunchen met vis
De leukste trouvailles gaan per ongeluk. Ergens langs de kustweg in Californië gaan we even het strand op. Althans, dat was het idee, maar het lukt niet. De knetterharde wind wil niets weten van bezoekers en jaagt ons linea recta terug de auto in. In de verte zien we een eettentje omringd door ... lees verder...

De top 100 van Elle Eten
De nieuwe Elle Eten (nummer 4 2009) is uit, en het is een bijzonder leuk exemplaar geworden. ‘Het grote bewaarnummer’, noemen ze ‘m zelf maar vast, en dat komt door de top 100 van onmisbare favoriete kookdingen. Denk aan recepten, pannen, apparaten, ingrediënten, boeken, drankjes, chefs en nog veel ... lees verder...

Bietjessalade met waterkers
Bij Nepenthe in Big Sur at ik een salade van – hou je vast, het is een hele mond vol - Geroosterde bietjes met sherryreductie en mierikswortelsaus en geroosterd broodkruim en waterkers. Dat kan ik ook, dacht ik meteen. En inderdaad, een eigen versie was zo gepiept. Geheel vegetarisch ook nog. In ... lees verder...

Eten bij Nepenthe
'Hi I'm Allison!' roept de blije serveerster en laat een pauze vallen. Is het de bedoeling dat we nu ook onze namen gaan noemen? Maar we zijn hier incognito in Californië, ze kan de boom in. We zitten bovenop een berg op het terras van restaurant Nepenthe, dat in het Grieks ‘geen zorgen' betekent, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 436
- Pagina 437
- Pagina 438
- Pagina 439
- Pagina 440
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


