Recente berichten

Asperge-plaattaart mimosa
Had ik al eens verteld dat ik een huis heb in Normandië? Het was de bedoeling dat ik voortaan om en om hier en daar zou wonen. Dus niet alleen in de zomer een paar weken en met de kerst, nee, consequent heen en weer. Mijn beroep heeft als voordeel dat ik overal kan werken. Eten moet je toch dus ... lees verder...

Charlottetaart met mango
Al dat wereldwijde heen en weer gesleep met spullen, dat moeten we liever niet willen, zeker niet als het om eten gaat. Foodmiles, u weet wel. Ik probeer heus zoveel mogelijk lokaal te eten, maar ja, toen had mijn groenteboer ineens hele speciale mango’s uit Peru, die moest en zou ik volgens hem ... lees verder...

Bloemkoolsteak
Bloemkoolbiefstuk, wat is dat nou weer voor gekkigheid? Toegegeven, die naam slaat nergens op, maar lekker is het wel, zo'n dikke plak geroosterde bloemkool uit de oven met romige wittebonenpuree en warme tomaten-olijvensalsa. Zo deftig at u bloemkool nog nooit. Carpaccio van ananas, tarte tatin ... lees verder...

Groene rijst uit de oven
Toeval of niet, maar net nu ik in een groene periode zit, is dit een mooi toepasselijk recept van groene rijst uit de oven. Uit de oven? Jazeker! Een lekker vegetarisch eenovenschaalgerecht met prei, doperwten, veel koriander en een meegebakken eitje, plus niet te vergeten pindasaus. Een typisch ... lees verder...

Vega kijkje achter de schermen 7
Ja hoor, mijn nieuwe vegakookboek ligt nu overal écht in de boekwinkel. Tijd voor nog één aflevering achter de schermen, want de boek-naar-lezer-logistiek van zo’n boek, da’s ook nog wel een dingetje hoor. Ik eindigde de vorige aflevering met de melding dat het boek naar de drukker was. En kijk, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 42
- Pagina 43
- Pagina 44
- Pagina 45
- Pagina 46
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »