De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Orzotto met raapsteeltjes

Laten we wel wezen, een recept is slechts een handzame instructie op papier. De smaak van het uiteindelijke gerecht hangt af van de handigheid van de ... lees verder...

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en ... lees verder...

Citroenlimonadesiroop

Een kookboek maken, daar gaat een hoop tijd in zitten. Alles begint natuurlijk met recepten, maar die sprokkel ik niet in één keer bij elkaar, daar ... lees verder...

Recente berichten

Kinderkookboek (7): de ramp

Wat is de ergste nachtmerrie van een auteur met een nijpende deadline? Juist, een computer die het begeeft. Of, zoals in mijn geval, de externe harde schijf waar ik met een vooruitziende blik nu juist alle ingescande illustraties en foto's voor mijn nieuwe kinderkookboek Lekker Opscheppen naar ... lees verder...

Langzame lamsbout

In een wereld waarin alles steeds sneller lijkt te moeten gaan, is het heel langzaam laten garen van vlees een verfrissende trend. Mijn vriend Tim zet een lamsbout gewoon 's ochtends in de oven op een lage temperatuur om hem er 's avonds botermals en heerlijk weer uit te vissen. Dat kan 8 uur, maar ... lees verder...

Ambachtelijke smaakproef

Foodlog, immer bezorgd om de maatschappelijke voedselproductie in ons land, organiseert dit jaar in Kasteel Groeneveld een serie proefsessies onder de noemer ‘De smaak van Nederland'. Afgelopen zaterdag was alweer de tweede, gewijd aan de hamvraag ‘Kun je de noeste handenarbeid van ambachtelijke ... lees verder...

Kinderkookboek (6): de illustraties

Had ik al verteld dat mijn nieuwe kinderkookboek Lekker Opscheppen ook geheel en al geïllustreerd is? Door mijzelf uiteraard, dat is een veels te leuke klus om uit handen te geven. Uiteraard moesten ten eerste alle gerechten getekend worden, maar ter lerende ende vermaak van het vaderlandse grut had ... lees verder...

Kinderkookboek (5): testen en redigeren

Het manuscript voor mijn nieuwe kinderkookboek Lekker Opscheppen is intussen ingeleverd bij de uitgever, maar niet nadat maar liefst 25 kinderen verspreid in den lande de recepten hebben uitgeprobeerd. Variërend in leeftijd van 6 (met enige hulp) tot 16 jaar (‘een makkie'). Zelfs mijn eigen nichtjes ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 443
  • Pagina 444
  • Pagina 445
  • Pagina 446
  • Pagina 447
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 569
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN