Recente berichten

Hoe zit het toch met je eigen kookboek?
Die vraag krijg ik dezer dagen vaker. Want menigeen is al op zoek in de boekwinkel naar kookboek twee, maar boeken maken duurt langer, veel langer dan je denkt. De titel is inmiddels definitief vastgesteld op ‘Alles uit de kast – slim koken met vers & voorraad. Een ondertitel is altijd handig ... lees verder...

Eten en daten
Liefde gaat door de maag, een waarheid als een koe. RTL4 is middenin de komkommertijd volop aan het koken geslagen. Eerst al Wie is de Chef? en gisteravond was de eerste aflevering van het nieuwe tv-programma Eten en Daten. Een single gaat thuis koken samen met een chefkok, en vijf dates komen dat ... lees verder...

Het nieuwe kookboek
De titel van Het nieuwe kookboek is natuurlijk een gotspe: het boek bestaat immers al 60 jaar. Dit basiskookboek beleefde al 37 eerdere herdrukken en is nu door uitgeverij Kosmos uitgebracht in een feestelijke jubileumeditie. Een montere huisvrouw straalt je van de cover tegemoet – naar verluidt de ... lees verder...

De ideale koekenpan
Naar aanleiding van een wat-is-nou-de-ideale-koekenpanvraag van collegablogger Constance werd het hoog tijd om hier eens wat uitgebreidere aandacht aan te besteden. Wat o wat is namelijk de ideale koekenpan? Veel mensen zweren bij pannen met een anti-aanbaklaag. Tefal is er dermate beroemd mee ... lees verder...

Gebakken aardappels
Wat doe je als je gekookte aardappels overhebt, zoals ik van de Franse lunch van afgelopen zondag? Bakken natuurlijk! Voor gebakken aardappels kun je mij 's nachts wakker maken. Maar dan wel lekker gebakken aardappels. Het geheim zit ‘m in twee dingen: vet en geduld. Om met het vet te beginnen: ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 476
- Pagina 477
- Pagina 478
- Pagina 479
- Pagina 480
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


